כדורי חמאה ולוז

קבלו מתכון נפלא של כדורי חמאה ולוז - עוגיות חמאה רכות ונמסות בפה עם טעם מודגש של אגוזים, שהכי פשוט להכין לבד בבית. חובה לאוהבי הז'אנר
קבלו מתכון נפלא של כדורי חמאה ולוז - עוגיות חמאה רכות ונמסות בפה עם טעם מודגש של אגוזים, שהכי פשוט להכין לבד בבית. חובה לאוהבי הז'אנר
  • קרין
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

עוגיות חמאה רכות ונמסות בפה. כל מי שטועם אותן מיד מבקש את המתכון. טעם האגוזים דומיננטי מאוד, אז בחרו באגוזים שאתם אוהבים. אני הכי אוהבת אגוזי לוז.

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה וסוכר לתערובת קרמית, במהירות בינונית כ2-3 דקות.
  3. מנפים יחד קמח ומלח. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים לתערובת. מעבדים רק שהתערובת אחידה.
  4. טוחנים דק ומערבבים פנימה אגוזי לוז.
  5. מגלגלים בידיים לכדורים בקוטר 3 ס”מ ומניחים בתבנית באופן מרווח.
  6. אופים 20-25 דקות עד שהעוגיות יציבות אבל עדיין בהירות. אפשר לבצוע אחת ולבדוק שהיא יבשה בפנים.
  7. מצננים מעט ומגלגלים באבקת סוכר את העוגיות החמימות.
  8. מצננים ושומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.

הערות

  • אפשר להשתמש בכל סוג אגוזים שאוהבים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (12)

Avatar

    Avatar
    אבי

    שלום אם אני משתמש בשקדים , האם צריך שקדים טחונים עם קליפה או בלי ?

      Avatar
      קרין גורן

      היי אבי, בלי 🙂

    Avatar
    רינה גולדצוייג

    היי האם לא צריך לתת לבצק לנוח

      Avatar
      קרין גורן

      היי רינה, לא 🙂

    Avatar
    מאיה

    האם ניתן להפחית מהכמות של הסוכר או אבקת הסוכר?

      Avatar
      קרין גורן

      היי מאיה, אפשר להפחית מכמות אבקת הסוכר.

הצג עוד

קטגוריות

תגיות