כדורי חמאה ולוז

קבלו מתכון נפלא של כדורי חמאה ולוז - עוגיות חמאה רכות ונמסות בפה עם טעם מודגש של אגוזים, שהכי פשוט להכין לבד בבית. חובה לאוהבי הז'אנר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

עוגיות חמאה רכות ונמסות בפה. כל מי שטועם אותן מיד מבקש את המתכון. טעם האגוזים דומיננטי מאוד, אז בחרו באגוזים שאתם אוהבים. אני הכי אוהבת אגוזי לוז.

מצרכים

  • 300 גרם חמאה רכה
  • 5
    כפות או 60 גרם סוכר לבן
  • 2 1/2 כוסות קמח לבן
  • 1/4 כפית מלח דק
  • 1 1/2
    כוסות או 125 גרם אגוזי לוז
  • 2 כוסות אבקת סוכר

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה וסוכר לתערובת קרמית, במהירות בינונית כ2-3 דקות.
  3. מנפים יחד קמח ומלח. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים לתערובת. מעבדים רק שהתערובת אחידה.
  4. טוחנים דק ומערבבים פנימה אגוזי לוז.
  5. מגלגלים בידיים לכדורים בקוטר 3 ס”מ ומניחים בתבנית באופן מרווח.
  6. אופים 20-25 דקות עד שהעוגיות יציבות אבל עדיין בהירות. אפשר לבצוע אחת ולבדוק שהיא יבשה בפנים.
  7. מצננים מעט ומגלגלים באבקת סוכר את העוגיות החמימות.
  8. מצננים ושומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.

הערות

  • אפשר להשתמש בכל סוג אגוזים שאוהבים.

קטגוריות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody