
-
זמן הכנה15 דקות
-
זמן כולל45 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים6
עוגיות חמאה רכות ונמסות בפה. כל מי שטועם אותן מיד מבקש את המתכון. טעם האגוזים דומיננטי מאוד, אז בחרו באגוזים שאתם אוהבים. אני הכי אוהבת אגוזי לוז.
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-160 מעלות.
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה וסוכר לתערובת קרמית, במהירות בינונית כ2-3 דקות.
- מנפים יחד קמח ומלח. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים לתערובת. מעבדים רק שהתערובת אחידה.
- טוחנים דק ומערבבים פנימה אגוזי לוז.
- מגלגלים בידיים לכדורים בקוטר 3 ס”מ ומניחים בתבנית באופן מרווח.
- אופים 20-25 דקות עד שהעוגיות יציבות אבל עדיין בהירות. אפשר לבצוע אחת ולבדוק שהיא יבשה בפנים.
- מצננים מעט ומגלגלים באבקת סוכר את העוגיות החמימות.
- מצננים ושומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.
הערות
- אפשר להשתמש בכל סוג אגוזים שאוהבים.
תגובות (2)
אגוזי לוז חייבים להיות טבעיים או אפקר מעט קלויים?אפשר להוסיף מחיט נוגט או שזה הורס את הטעם והמרקם
אפשר לקלות מעט את האגוזים. זה לא חייב להיות אגוזי לוז… לא מומלץ להחליף את האגוזים במחית נוגט. בהצלחה!