
-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
עוגיות חמאה רכות ונמסות בפה. כל מי שטועם אותן מיד מבקש את המתכון. טעם האגוזים דומיננטי מאוד, אז בחרו באגוזים שאתם אוהבים. אני הכי אוהבת אגוזי לוז.
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 40 |
---|
מצרכים
מצרכים



אופן הכנה
- מחממים תנור ל-160 מעלות.
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה וסוכר לתערובת קרמית, במהירות בינונית כ2-3 דקות.
- מנפים יחד קמח ומלח. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים לתערובת. מעבדים רק שהתערובת אחידה.
- טוחנים דק ומערבבים פנימה אגוזי לוז.
- מגלגלים בידיים לכדורים בקוטר 3 ס”מ ומניחים בתבנית באופן מרווח.
- אופים 20-25 דקות עד שהעוגיות יציבות אבל עדיין בהירות. אפשר לבצוע אחת ולבדוק שהיא יבשה בפנים.
- מצננים מעט ומגלגלים באבקת סוכר את העוגיות החמימות.
- מצננים ושומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-160 מעלות.
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה וסוכר לתערובת קרמית, במהירות בינונית כ2-3 דקות.
- מנפים יחד קמח ומלח. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים לתערובת. מעבדים רק שהתערובת אחידה.
- טוחנים דק ומערבבים פנימה אגוזי לוז.
- מגלגלים בידיים לכדורים בקוטר 3 ס”מ ומניחים בתבנית באופן מרווח.
- אופים 20-25 דקות עד שהעוגיות יציבות אבל עדיין בהירות. אפשר לבצוע אחת ולבדוק שהיא יבשה בפנים.
- מצננים מעט ומגלגלים באבקת סוכר את העוגיות החמימות.
- מצננים ושומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.
הערות
- אפשר להשתמש בכל סוג אגוזים שאוהבים.
הערות
- אפשר להשתמש בכל סוג אגוזים שאוהבים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (12)
שלום אם אני משתמש בשקדים , האם צריך שקדים טחונים עם קליפה או בלי ?
היי אבי, בלי 🙂
היי האם לא צריך לתת לבצק לנוח
היי רינה, לא 🙂
האם ניתן להפחית מהכמות של הסוכר או אבקת הסוכר?
היי מאיה, אפשר להפחית מכמות אבקת הסוכר.