-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
עוגיות חמאה רכות ונמסות בפה. כל מי שטועם אותן מיד מבקש את המתכון. טעם האגוזים דומיננטי מאוד, אז בחרו באגוזים שאתם אוהבים. אני הכי אוהבת אגוזי לוז.
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 40 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-160 מעלות.
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה וסוכר לתערובת קרמית, במהירות בינונית כ2-3 דקות.
- מנפים יחד קמח ומלח. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים לתערובת. מעבדים רק שהתערובת אחידה.
- טוחנים דק ומערבבים פנימה אגוזי לוז.
- מגלגלים בידיים לכדורים בקוטר 3 ס”מ ומניחים בתבנית באופן מרווח.
- אופים 20-25 דקות עד שהעוגיות יציבות אבל עדיין בהירות. אפשר לבצוע אחת ולבדוק שהיא יבשה בפנים.
- מצננים מעט ומגלגלים באבקת סוכר את העוגיות החמימות.
- מצננים ושומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-160 מעלות.
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה וסוכר לתערובת קרמית, במהירות בינונית כ2-3 דקות.
- מנפים יחד קמח ומלח. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים לתערובת. מעבדים רק שהתערובת אחידה.
- טוחנים דק ומערבבים פנימה אגוזי לוז.
- מגלגלים בידיים לכדורים בקוטר 3 ס”מ ומניחים בתבנית באופן מרווח.
- אופים 20-25 דקות עד שהעוגיות יציבות אבל עדיין בהירות. אפשר לבצוע אחת ולבדוק שהיא יבשה בפנים.
- מצננים מעט ומגלגלים באבקת סוכר את העוגיות החמימות.
- מצננים ושומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.
הערות
- אפשר להשתמש בכל סוג אגוזים שאוהבים.
הערות
- אפשר להשתמש בכל סוג אגוזים שאוהבים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (16)
זה יצא ממש שטוח וצמיגי יכול להיות שזה בגלל שזה היה במיקסר יותר מידי זמן?
היי אוריה, אפשר לנסות להקפיא 10 דקות לפני האפייה
היי, נראה מדהים. האם אפשר להכין גם ללא מיקסר או שלא ייצא טוב לדעתך?
עדיף עם מיקסר, אבל אפשר גם בלי, בהצלחה!