טריקולד קלי קלות של קרין גורן
רוצים מתכון לעוגה קלילה, מרשימה וטעימה לסופ"ש? קרין גורן מכינה לכם עוגת טריקולד עם ביסקוויטים ללא אפייה בטעמי פררו רושה ובשלושה צבעים מהממים
רוצים מתכון לעוגה קלילה, מרשימה וטעימה לסופ"ש? קרין גורן מכינה לכם עוגת טריקולד עם ביסקוויטים ללא אפייה בטעמי פררו רושה ובשלושה צבעים מהממים
- קרין גורן
-
מרכיבים13
-
הכנה 50 דק׳כולל שעתיים ו-50 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 13 | זמן הכנה 50 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-50 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
קרם
-
3 1/2מיכלים או 875 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
2גביעי או 400 גרם שמנת חמוצה 15%
ממרחים
-
3 כפות ממרח בהשראת פררו רושה חלבשל המזווה המתוק
-
3 כפות ממרח בהשראת פררו רושה תותשל המזווה המתוק
-
3 כפות ממרח בהשראת פררו רושה לבןשל המזווה המתוק
שכבת הביסקוויטים
-
2חבילות או 500 גרם פתי בר וניל
-
1 כף קפה נמס
-
1/2 כוס מים רותחים
-
1/2 כוס מים קריםלערבב יחד את האבקה והמים לכוס קפה
ציפוי
-
1/2מיכל או 120 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
2חבילות או 200 גרם שוקולד חלב
אופן הכנה
- מכינים את הקרם: במיקסר מקציפים יחד את כל חומרי הקרם. מחלקים ל-3 קערות ומוסיפים את ממרח הפררו, כל צבע בנפרד לכל אחת מהקערות ומערבבים לאיחוד.
- מכינים את שכבת הביסקוויטים: מסדרים את הביסקוויטים בתחתית התבנית ומוזגים מעליהם את הקפה בעזרת כף (לא להרטיב יותר מדי, שיהיה בסיס יציב לעוגה).
- משטחים מעל הביסקוויטים את ממרח הפררו חלב.
- מוסיפים שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בקפה ומשטחים מעל את ממרח הפררו תות.
- מוסיפים שכבת ביסקוויטים נוספת טבולים בקפה ומשטחים מעל ממרח הפררו הלבן.
- מעבירים למקפיא לכשעתיים.
- מחממים את חומרי הציפוי יחד בקערה במיקרוגל, מערבבים להמסה ומוזגים על העוגה הקפואה.
- מעבירים להפשרה במקרר (אפשר גם להגיש חצי קפוא כעוגת גלידה).
רוצים להכין את המתכון? כל מוצרי המזווה המתוק שבמתכון מחכים לכם כאן! איזה כיף!
אופן הכנה
- מכינים את הקרם: במיקסר מקציפים יחד את כל חומרי הקרם. מחלקים ל-3 קערות ומוסיפים את ממרח הפררו, כל צבע בנפרד לכל אחת מהקערות ומערבבים לאיחוד.
- מכינים את שכבת הביסקוויטים: מסדרים את הביסקוויטים בתחתית התבנית ומוזגים מעליהם את הקפה בעזרת כף (לא להרטיב יותר מדי, שיהיה בסיס יציב לעוגה).
- משטחים מעל הביסקוויטים את ממרח הפררו חלב.
- מוסיפים שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בקפה ומשטחים מעל את ממרח הפררו תות.
- מוסיפים שכבת ביסקוויטים נוספת טבולים בקפה ומשטחים מעל ממרח הפררו הלבן.
- מעבירים למקפיא לכשעתיים.
- מחממים את חומרי הציפוי יחד בקערה במיקרוגל, מערבבים להמסה ומוזגים על העוגה הקפואה.
- מעבירים להפשרה במקרר (אפשר גם להגיש חצי קפוא כעוגת גלידה).
רוצים להכין את המתכון? כל מוצרי המזווה המתוק שבמתכון מחכים לכם כאן! איזה כיף!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (4)
אפשר להפוך לפרווה?
אפשר להשדתמש בתחליפים טבעוניים
מאיפה משיגים את הממרחים בטעם פררו?
אפשר למצוא את כל הממרחים שבמתכון באתר “המזווה המתוק”