
-
זמן הכנה50 דקות
-
זמן כוללשעתיים ו-50 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים13
מצרכים
קרם
-
3 1/2מיכלים או 875 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
2גביעי או 400 גרם שמנת חמוצה 15%
ממרחים
-
3 כפות ממרח בטעם פררו רושה חלבשל המזווה המתוק
-
3 כפות ממרח במבה אדומהשל המזווה המתוק
-
3 כפות ממרח בטעם בואנו לבןשל המזווה המתוק
שכבת הביסקוויטים
-
2חבילות או 500 גרם פתי בר וניל
-
1 כף קפה נמס
-
1/2 כוס מים רותחים
-
1/2 כוס מים קריםלערבב יחד את האבקה והמים לכוס קפה
ציפוי
-
1/2מיכל או 120 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
2חבילות או 200 גרם שוקולד חלב
אופן הכנה
- מכינים את הקרם: במיקסר מקציפים יחד את כל חומרי הקרם. מחלקים ל-3 קערות ומוסיפים את ממרח הפררו, כל צבע בנפרד לכל אחת מהקערות ומערבבים לאיחוד.
- מכינים את שכבת הביסקוויטים: מסדרים את הביסקוויטים בתחתית התבנית ומוזגים מעליהם את הקפה בעזרת כף (לא להרטיב יותר מדי, שיהיה בסיס יציב לעוגה).
- משטחים מעל הביסקוויטים את קרם השוקולד.
- מוסיפים שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בקפה ומשטחים מעל קרם הפררו בטעם תות.
- מוסיפים שכבת ביסקוויטים נוספת טבולים בקפה ומשטחים מעל קרם הפררו הלבן.
- מעבירים למקפיא לכשעתיים.
- מחממים את חומרי הציפוי יחד בקערה במיקרוגל, מערבבים להמסה ומוזגים על העוגה הקפואה.
- מעבירים להפשרה במקרר (אפשר גם להגיש חצי קפוא כעוגת גלידה).

תגובות (4)
מאיפה משיגים את הממרחים בטעם פררו?
אפשר למצוא את כל הממרחים שבמתכון באתר “המזווה המתוק”
אפשר להפוך לפרווה?
אפשר להשדתמש בתחליפים טבעוניים