טריקולד קלי קלות בטעמי פררו של קרין גורן

רוצים מתכון לעוגה קלילה, מרשימה וטעימה לסופ"ש? קרין גורן מכינה לכם עוגת טריקולד עם ביסקוויטים ללא אפייה בטעמי פררו רושה ובשלושה צבעים מהממים
  • זמן הכנה
    50 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים ו-50 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

קרם

שכבת הביסקוויטים

ציפוי

אופן הכנה

  1. מכינים את הקרם: במיקסר מקציפים יחד את כל חומרי הקרם. מחלקים ל-3 קערות ומוסיפים את ממרח הפררו, כל צבע בנפרד לכל אחת מהקערות ומערבבים לאיחוד.
  2. מכינים את שכבת הביסקוויטים: מסדרים את הביסקוויטים בתחתית התבנית ומוזגים מעליהם את הקפה בעזרת כף (לא להרטיב יותר מדי, שיהיה בסיס יציב לעוגה).
  3. משטחים מעל הביסקוויטים את קרם השוקולד.
  4. מוסיפים שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בקפה ומשטחים מעל קרם הפררו בטעם תות.
  5. מוסיפים שכבת ביסקוויטים נוספת טבולים בקפה ומשטחים מעל קרם הפררו הלבן.
  6. מעבירים למקפיא לכשעתיים.
  7. מחממים את חומרי הציפוי יחד בקערה במיקרוגל, מערבבים להמסה ומוזגים על העוגה הקפואה.
  8. מעבירים להפשרה במקרר (אפשר גם להגיש חצי קפוא כעוגת גלידה).
עוגת טריקול בטעמי פררו רושה צילום: שניר גואטה
עוגת טריקולד בטעמי פררו רושה. צילום: שניר גואטה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    שלום

    מאיפה משיגים את הממרחים בטעם פררו?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר למצוא את כל הממרחים שבמתכון באתר “המזווה המתוק”

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody