טראפלס שוקולד קרמל של קרין גורן

קבלו המלצה חמה על מתכון של טראפלס שוקולד קרמל עם שברי עוגיות בטעם קרמל. מדובר בממתק ביתי מושלם. בואו לגלות כמה קל להכין אותו
קבלו המלצה חמה על מתכון של טראפלס שוקולד קרמל עם שברי עוגיות בטעם קרמל. מדובר בממתק ביתי מושלם. בואו לגלות כמה קל להכין אותו
  • קרין
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. במיקרוגל מחממים את השמנת המתוקה לסף רתיחה.
  2. ממיסים במיקרוגל בכלי נפרד את השוקולד המריר. מוסיפים בהדרגה תוך כדי ערבוב את השמנת המתוקה החמה.
  3. בעזרת מערוך או מעבד מזון, שוברים את עוגיות הקרמל לפירורים קטנים.
  4. מערבבים פנימה את הממרח ופירורי העוגיות. מעבירים לשקית זילוף וגוזרים פתח קטן.
  5. משמנים את תבנית הכדורים המיוחדת (או תבנית אחרת עם שקעים בגודל “ביס”) וממלאים בתערובת השוקולד.
  6. מכסים בניילון נצמד ומקפיאים 4 שעות לפחות, להתקשות.
  7. מחלצים מהתבניות בלחיצה. מגלגלים בקקאו לציפוי.

הערות

  • אם אין תבנית מתאימה, אפשר לגלגל את המסה ידנית לכדורים בגודל רצוי.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (6)

Avatar

      Foody team
      Foody team

      כ-150 גרם. בהצלחה!

    Avatar
    אנה קרנץ

    בהיעדר תבנית, איך מגלגלים את הכדורים ידנית אם המסה נוזלית? לצנן אותה קודם שתתייצב?

      Foody team
      Foody team

      כן, אפשר אפילו להקפיא להתייצבות ואז ליצור את הטראפלס. בהצלחה!

    Avatar
    שמש בתיה

    במיצרכים לא רשום שמנת מתוקה

      Avatar
      מערכת Foody

      תיקנו את המתכון. תודה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות