טראפלס שוקולד קרמל של קרין גורן

קבלו המלצה חמה על מתכון של טראפלס שוקולד קרמל עם שברי עוגיות בטעם קרמל. מדובר בממתק ביתי מושלם. בואו לגלות כמה קל להכין אותו
קבלו המלצה חמה על מתכון של טראפלס שוקולד קרמל עם שברי עוגיות בטעם קרמל. מדובר בממתק ביתי מושלם. בואו לגלות כמה קל להכין אותו
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. במיקרוגל מחממים את השמנת המתוקה לסף רתיחה.
  2. ממיסים במיקרוגל בכלי נפרד את השוקולד המריר. מוסיפים בהדרגה תוך כדי ערבוב את השמנת המתוקה החמה.
  3. בעזרת מערוך או מעבד מזון, שוברים את עוגיות הקרמל לפירורים קטנים.
  4. מערבבים פנימה את הממרח ופירורי העוגיות. מעבירים לשקית זילוף וגוזרים פתח קטן.
  5. משמנים את תבנית הכדורים המיוחדת (או תבנית אחרת עם שקעים בגודל “ביס”) וממלאים בתערובת השוקולד.
  6. מכסים בניילון נצמד ומקפיאים 4 שעות לפחות, להתקשות.
  7. מחלצים מהתבניות בלחיצה. מגלגלים בקקאו לציפוי.

הערות

  • אם אין תבנית מתאימה, אפשר לגלגל את המסה ידנית לכדורים בגודל רצוי.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    אילה

    אפשר להכין את המתכון פרווה?

      Avatar
      קרין גורן

      אפשר להשתמש בשמנת צמחית או קרם קוקוס

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות