טראפלס שוקולד קרמל של קרין גורן

קבלו המלצה חמה על מתכון של טראפלס שוקולד קרמל עם שברי עוגיות בטעם קרמל. מדובר בממתק ביתי מושלם. בואו לגלות כמה קל להכין אותו
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    5 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

אופן הכנה

  1. במיקרוגל מחממים את השמנת המתוקה לסף רתיחה.
  2. ממיסים במיקרוגל בכלי נפרד את השוקולד המריר. מוסיפים בהדרגה תוך כדי ערבוב את השמנת המתוקה החמה.
  3. בעזרת מערוך או מעבד מזון, שוברים את עוגיות הקרמל לפירורים קטנים.
  4. מערבבים פנימה את הממרח ופירורי העוגיות. מעבירים לשקית זילוף וגוזרים פתח קטן.
  5. משמנים את תבנית הכדורים המיוחדת (או תבנית אחרת עם שקעים בגודל “ביס”) וממלאים בתערובת השוקולד.
  6. מכסים בניילון נצמד ומקפיאים 4 שעות לפחות, להתקשות.
  7. מחלצים מהתבניות בלחיצה. מגלגלים בקקאו לציפוי.

הערות

  • אם אין תבנית מתאימה, אפשר לגלגל את המסה ידנית לכדורים בגודל רצוי.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

    Avatar
    שמש בתיה

    במיצרכים לא רשום שמנת מתוקה

      Avatar
      Foody Foody

      תיקנו את המתכון. תודה!

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody