טירמיסו בתבנית בועות

קרין גורן מכינה עוגת טירמיסו קלאסית בגרסה שלא כוללת ביצים, שמכינים בתבנית בועות מקסימה שעושה את כל ההבדל
קרין גורן מכינה עוגת טירמיסו קלאסית בגרסה שלא כוללת ביצים, שמכינים בתבנית בועות מקסימה שעושה את כל ההבדל
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 7 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 7 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
עוגות מוס ושכבות
קרין גורן
X

מצרכים

מצרכים


קישוט


אופן הכנה

  1. במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה, החלב, האינסטנט פודינג, הסוכר והמסקרפונה לקרם יציב.
  2. משטחים בתבנית הסיליקון כ-1/2 מכמות הקרם. דופקים את התבנית במשטח העבודה, כדי למלא את כל החריצים ולהיפטר מבועות.
  3. מכינים קערה עם קפה מוכן. טובלים כ-1/2 מכמות הבישקוטי טבילה קצרה בקפה, ומסדרים מעל הקרם שבתבנית. משתדלים לא להגיע לדפנות, כדי שהעוגיות יהיו מכוסות לגמרי בקרם גם מהצדדים.
  4. מכסים ביתרת הקרם ומיישרים. מסדרים על הקרם את הבישקוטי הנותרים, טבולים טבילה קצרה בקפה.
  5. מעבירים למקפיא ל-6 שעות לפחות, או ללילה.
  6. מחלצים את הטירמיסו הקפוא בלחיצה ומניחים הפוך על צלחת הגשה.
  7. מפזרים מעל העוגה את הקקאו. שומרים במקרר ומגישים קר.

 

רוצים מתכון לעוגת טירמיסו פשוטה וטעימה בטירוף? לחצו כאן

הערות

  • אפשר להכין את העוגה גם בתבנית מלבנית בינונית רגילה, או בכלים אישיים
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (37)

Avatar

    Avatar
    Itamar

    האם טרמיסו שייך למשפחת העוגות ?

      Avatar
      קרין גורן

      הי איתמר, כן. טירמיסו היא עוגה איטלקית.

    Avatar
    רוני

    יש לי קרם מסקרפונה עם זרעי וניל 38% האם ניתן להשתמש במקום הגבינה?

      Avatar
      קרין גורן

      ייצא מאוד מאוד עשיר ומתוק (בקרם מסקרפונה כבר יש סוכר, להבדיל מגבינת מסקרפונה), עדיף להיצמד לגבינה

    Avatar
    הילה

    האם ניתן להכין מראש ולהשאיר בהקפאה ולהוציא רק באותו היום?

      Avatar
      קרין גורן

      כן אין שום בעיה

הצג עוד

קטגוריות