טירמיסו בתבנית בועות

קרין גורן מכינה עוגת טירמיסו קלאסית בגרסה שלא כוללת ביצים, שמכינים בתבנית בועות מקסימה שעושה את כל ההבדל
קרין גורן מכינה עוגת טירמיסו קלאסית בגרסה שלא כוללת ביצים, שמכינים בתבנית בועות מקסימה שעושה את כל ההבדל
  • קרין
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 7 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 7 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר

מצרכים

מצרכים


טירמיסו

קישוט


אופן הכנה

  1. במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה, החלב, האינסטנט פודינג, הסוכר והמסקרפונה לקרם יציב.
  2. משטחים בתבנית הסיליקון כ-1/2 מכמות הקרם. דופקים את התבנית במשטח העבודה, כדי למלא את כל החריצים ולהיפטר מבועות.
  3. מכינים קערה עם קפה מוכן. טובלים כ-1/2 מכמות הבישקוטי טבילה קצרה בקפה, ומסדרים מעל הקרם שבתבנית. משתדלים לא להגיע לדפנות, כדי שהעוגיות יהיו מכוסות לגמרי בקרם גם מהצדדים.
  4. מכסים ביתרת הקרם ומיישרים. מסדרים על הקרם את הבישקוטי הנותרים, טבולים טבילה קצרה בקפה.
  5. מעבירים למקפיא ל-6 שעות לפחות, או ללילה.
  6. מחלצים את הטירמיסו הקפוא בלחיצה ומניחים הפוך על צלחת הגשה.
  7. מפזרים מעל העוגה את הקקאו. שומרים במקרר ומגישים קר.

הערות

  • אפשר להכין את העוגה גם בתבנית מלבנית בינונית רגילה, או בכלים אישיים
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (27)

Avatar

    Avatar
    שני

    כמה זמן מראש צריך להוציא את העוגה לפני מהמקפיא לפני שרוצים לאכול?

      Avatar
      קרין גורן

      חצי שעה

הצג עוד

קטגוריות