טירמיסו בתבנית בועות

קרין גורן מכינה עוגת טירמיסו קלאסית בגרסה שלא כוללת ביצים, שמכינים בתבנית בועות מקסימה שעושה את כל ההבדל
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    7 שעות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    8

מצרכים

טירמיסו

קישוט

אופן הכנה

  1. במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה, החלב, האינסטנט פודינג, הסוכר והמסקרפונה לקרם יציב.
  2. משטחים בתבנית הסיליקון כ-1/2 מכמות הקרם. דופקים את התבנית במשטח העבודה, כדי למלא את כל החריצים ולהיפטר מבועות.
  3. מכינים קערה עם קפה מוכן. טובלים כ-1/2 מכמות הבישקוטי טבילה קצרה בקפה, ומסדרים מעל הקרם שבתבנית. משתדלים לא להגיע לדפנות, כדי שהעוגיות יהיו מכוסות לגמרי בקרם גם מהצדדים.
  4. מכסים ביתרת הקרם ומיישרים. מסדרים על הקרם את הבישקוטי הנותרים, טבולים טבילה קצרה בקפה.
  5. מעבירים למקפיא ל-6 שעות לפחות, או ללילה.
  6. מחלצים את הטירמיסו הקפוא בלחיצה ומניחים הפוך על צלחת הגשה.
  7. מפזרים מעל העוגה את הקקאו. שומרים במקרר ומגישים קר.

הערות

  • אפשר להכין את העוגה גם בתבנית מלבנית בינונית רגילה, או בכלים אישיים

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (4)

Avatar

    Avatar

    היכן ניתן לרכוש את תבנית הבועות תודה

      Avatar
      Foody Foody

      היי, אנו מציעים לעשות חיפוש בגוגל “תבנית בועות מסיליקון”. יש המון אתרים שמוכרים את התבנית. בהצלחה!

    Avatar

    שלום, מה הכמויות שצריך בשביל תבנית קפיץ 24?? תודה

      Avatar
      Foody Foody

      אותן כמויות כמו במתכון המקורי. בהצלחה!

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody