-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
תבנית טארט 22 ס"מ
טארט
-
3 ביצים M
-
3/4כוס או 150 גרם סוכר לבן
-
3 כוסות שבבי קוקוס
-
1 כוס נוטלה
-
1כוס או 240 מ"ל שמנת מתוקה 38%
הגשה
-
200 גרם שוקולד מריר
-
1כוס או 240 מ"ל שמנת מתוקה 38%
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את התבנית בתרסיס השמן. מפרידים את הביצים.
- בקערה מערבבים היטב את החלבונים עם הסוכר והקוקוס.
- מהדקים את התערובת בידיים לתחתית ולדפנות של התבנית עם תחתית נשלפת.
- בקערה טורפים את הממרח והשמנת המתוקה. אם התערובת עדיין לא אחידה, מעבירים לחימום של 30 שניות במיקרוגל וטורפים שוב .מוסיפים את החלמונים וטורפים לאיחוד.
- מוזגים את המלית מעל בסיס הקוקוס ואופים 25-20 דקות, להתייצבות. המלית תהיה מעט רוטטת וזה בסדר. מצננים ושומרים במקרר.
- מחממים במיקרוגל את השוקולד עם השמנת המתוקה ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק.
- מוזגים את הרוטב מעל העוגה, מקררים כ- 20 דקות, פורסים בסכין ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את התבנית בתרסיס השמן. מפרידים את הביצים.
- בקערה מערבבים היטב את החלבונים עם הסוכר והקוקוס.
- מהדקים את התערובת בידיים לתחתית ולדפנות של התבנית עם תחתית נשלפת.
- בקערה טורפים את הממרח והשמנת המתוקה. אם התערובת עדיין לא אחידה, מעבירים לחימום של 30 שניות במיקרוגל וטורפים שוב .מוסיפים את החלמונים וטורפים לאיחוד.
- מוזגים את המלית מעל בסיס הקוקוס ואופים 25-20 דקות, להתייצבות. המלית תהיה מעט רוטטת וזה בסדר. מצננים ושומרים במקרר.
- מחממים במיקרוגל את השוקולד עם השמנת המתוקה ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק.
- מוזגים את הרוטב מעל העוגה, מקררים כ- 20 דקות, פורסים בסכין ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (11)
איך אפשר לעשות את העוגה פרווה ?
היי נופר, פשוט להשתמש בתחליפים שאוהבים