טארט שוקולד וקוקוס כשר לפסח

מחפשים עוגה שתרשים את האורחים בליל הסדר? קרין גורן מלמדת איך מכינים טארט שוקולד וקוקוס מושלם בלי טיפה של קמח
מחפשים עוגה שתרשים את האורחים בליל הסדר? קרין גורן מלמדת איך מכינים טארט שוקולד וקוקוס מושלם בלי טיפה של קמח
  • קרין
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


תבנית טארט 22 ס"מ

טארט

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את התבנית בתרסיס השמן. מפרידים את הביצים.
  2. בקערה מערבבים היטב את החלבונים עם הסוכר והקוקוס.
  3. מהדקים את התערובת בידיים לתחתית ולדפנות של התבנית עם תחתית נשלפת.
  4. בקערה טורפים את הממרח והשמנת המתוקה. אם התערובת עדיין לא אחידה, מעבירים לחימום של 30 שניות במיקרוגל וטורפים שוב .מוסיפים את החלמונים וטורפים לאיחוד.
  5. מוזגים את המלית מעל בסיס הקוקוס ואופים 25-20 דקות, להתייצבות. המלית תהיה מעט רוטטת וזה בסדר. מצננים ושומרים במקרר.
  6. מחממים במיקרוגל את השוקולד עם השמנת המתוקה ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק.
  7. מוזגים את הרוטב מעל העוגה, מקררים כ- 20 דקות, פורסים בסכין ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובות (9)

Avatar

    Avatar
    שיר כהן

    האם ניתן להכין יום לפני האירוע ולשמור במקרר?

      Foody team
      Foody team

      כן

      Foody team
      Foody team

      כן

      Avatar
      נאוה לביא

      התחתית יצאה יבשה ומתפוררת

      Foody team
      Foody team

      אולי אפית יותר מדי?

    Avatar
    שירלי

    מה אפשר במקום שוקולד נוטלה לילדים רגישים לאגוזים?

      Avatar
      רחל

      מה הגודל של התבנית ? זה לא נראה בסרטון 22

      Foody team
      Foody team

      המתכון הכתוב מתאים לתבנית קוטר 22 ס”מ. אם רוצים להגדיל את התבנית יש להוסיף 20% מהמצרכים על כל 2 ס”מ נוספים בקוטר. בהצלחה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody