טארט שוקולד וקוקוס כשר לפסח

מחפשים עוגה שתרשים את האורחים בליל הסדר? קרין גורן מלמדת איך מכינים טארט שוקולד וקוקוס מושלם בלי טיפה של קמח
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

טארט

הגשה

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את התבנית בתרסיס השמן. מפרידים את הביצים.
  2. בקערה מערבבים היטב את החלבונים עם הסוכר והקוקוס.
  3. מהדקים את התערובת בידיים לתחתית ולדפנות של התבנית עם תחתית נשלפת.
  4. בקערה טורפים את הממרח והשמנת המתוקה. אם התערובת עדיין לא אחידה, מעבירים לחימום של 30 שניות במיקרוגל וטורפים שוב .מוסיפים את החלמונים וטורפים לאיחוד.
  5. מוזגים את המלית מעל בסיס הקוקוס ואופים 25-20 דקות, להתייצבות. המלית תהיה מעט רוטטת וזה בסדר. מצננים ושומרים במקרר.
  6. מחממים במיקרוגל את השוקולד עם השמנת המתוקה ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק.
  7. מוזגים את הרוטב מעל העוגה, מקררים כ- 20 דקות, פורסים בסכין ומגישים.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody