חטיף טעמי קרמל תוצרת בית

קבלו מתכון מהמם של חטיף טעמי קרמל תוצרת בית בטעמי שוקולד-קרמל עם פצפוצי אורז, ללא אפייה. שילוב מופלא בין קראנצ'יות לשוקולד
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    3 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

אופן הכנה

  1. ממיסים במיקרוגל את שני סוגי השוקולד, הקפה והממרח בטעם קרמל.
  2. מערבבים פנימה את פצפוצי האורז.
  3. ממלאים את שקעי תבנית הסיליקון לחטיפי שוקולד ומהדקים.
  4. מכסים בניילון נצמד ומעבירים ל-2-3 שעות במקרר או 1 שעה במקפיא.
  5. מחלצים את החטיפים בלחיצה ומניחים על צלחת הגשה.
  6. אם רוצים, מקשטים כל חטיף: בעזרת כפית מטפטפים פסי ממרח קרמל או שוקולד חלב מומס. מגישים קר.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (15)

Avatar

    Avatar
    תחליף ללוטוס

    אפשר להחליף את הלוטוס בממרח אחר? חמאת בוטנים/ריבת חלב?

      Avatar
      Foody Foody

      כן, שניהם יתאימו

    Avatar
    אביה

    האם אפשר להכין מראש ולהקפיא? אם כן, האם כדאי להקפיא לפני או אחרי שאני חותכת למלבנים? (אני לא מכינה בתבנית שקעים)

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר להקפיא. כדאי אחרי שחותכים למלבנים כיוון שקשה לחתוך כשזה קפוא 😉

    Avatar
    מאיר

    אם אין שוקולד עם פיצפוצים ואגוזים מה שמים במקום?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר שוקולד חלב עם אגוזים, או שוקולד חלב בלי תוספות

    Avatar
    מאיר

    אם אין לי את התבנית סיליקון איך אני מכין את הטעמי?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר בתבנית גדולה ולחתוך למלבנית אחרי הקיריור

    Avatar
    000

    אפשר לחמם את זה על בן מארי במקום במיקרוגל?

      Avatar
      שוקולדית

      אני עשיתי את זה בבן מארי וזה יצא מושששששלם

    Avatar
    דסי

    שלום. אפשר לעשות בתבנית של פרלחנים?

    Avatar
    מאיה ללוש

    אם אני רוצה את העוגה פרווה אפשר להחליף משהו במקום השוקולד חלב

      Foody team
      Foody team

      אפשר להמיר בשוקולד מריר או בצימקאו או בממרח שוקולד פרווה. בהצלחה!

    Avatar
    דיאן ליאת גלס

    מה כמות הפיצפוצי אורז?

      Foody team
      Foody team

      כוס וחצי פצפוצי אורז.

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody