חטיף טעמי קרמל תוצרת בית

קבלו מתכון מהמם של חטיף טעמי קרמל תוצרת בית בטעמי שוקולד-קרמל עם פצפוצי אורז, ללא אפייה. שילוב מופלא בין קראנצ'יות לשוקולד
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    3 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

אופן הכנה

  1. ממיסים במיקרוגל את שני סוגי השוקולד, הקפה והממרח בטעם קרמל.
  2. מערבבים פנימה את פצפוצי האורז.
  3. ממלאים את שקעי תבנית הסיליקון לחטיפי שוקולד ומהדקים.
  4. מכסים בניילון נצמד ומעבירים ל-2-3 שעות במקרר או 1 שעה במקפיא.
  5. מחלצים את החטיפים בלחיצה ומניחים על צלחת הגשה.
  6. אם רוצים, מקשטים כל חטיף: בעזרת כפית מטפטפים פסי ממרח קרמל או שוקולד חלב מומס. מגישים קר.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (8)

    Avatar
    תחליף ללוטוס

    אפשר להחליף את הלוטוס בממרח אחר? חמאת בוטנים/ריבת חלב?

      Avatar
      Foody Foody

      כן, שניהם יתאימו

    Avatar
    אביה

    האם אפשר להכין מראש ולהקפיא? אם כן, האם כדאי להקפיא לפני או אחרי שאני חותכת למלבנים? (אני לא מכינה בתבנית שקעים)

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר להקפיא. כדאי אחרי שחותכים למלבנים כיוון שקשה לחתוך כשזה קפוא 😉

    Avatar
    מאיר

    אם אין שוקולד עם פיצפוצים ואגוזים מה שמים במקום?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר שוקולד חלב עם אגוזים, או שוקולד חלב בלי תוספות

    Avatar
    מאיר

    אם אין לי את התבנית סיליקון איך אני מכין את הטעמי?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר בתבנית גדולה ולחתוך למלבנית אחרי הקיריור

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody