-
מרכיבים5
-
הכנה 20 דק׳כולל 3 שעות
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 5 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 3 שעות | קלוריות | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
200 גרם שוקולד חלב עם פצפוצים ואגוזים
-
100 גרם שוקולד מריר
-
1/2 כפית קפה נמס
-
1/4 כוס ממרח לוטוס
-
1 1/2 כוסות פצפוצי אורז
אופן הכנה
- ממיסים במיקרוגל את שני סוגי השוקולד, הקפה והממרח בטעם קרמל.
- מערבבים פנימה את פצפוצי האורז.
- ממלאים את שקעי תבנית הסיליקון לחטיפי שוקולד ומהדקים.
- מכסים בניילון נצמד ומעבירים ל-2-3 שעות במקרר או 1 שעה במקפיא.
- מחלצים את החטיפים בלחיצה ומניחים על צלחת הגשה.
- אם רוצים, מקשטים כל חטיף: בעזרת כפית מטפטפים פסי ממרח קרמל או שוקולד חלב מומס. מגישים קר.
אופן הכנה
- ממיסים במיקרוגל את שני סוגי השוקולד, הקפה והממרח בטעם קרמל.
- מערבבים פנימה את פצפוצי האורז.
- ממלאים את שקעי תבנית הסיליקון לחטיפי שוקולד ומהדקים.
- מכסים בניילון נצמד ומעבירים ל-2-3 שעות במקרר או 1 שעה במקפיא.
- מחלצים את החטיפים בלחיצה ומניחים על צלחת הגשה.
- אם רוצים, מקשטים כל חטיף: בעזרת כפית מטפטפים פסי ממרח קרמל או שוקולד חלב מומס. מגישים קר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (19)
שלום,האם ניתן להחליף את הממרח קרמל לחמאת בוטנים?ואם זה מתאים לתבניות של פרלינים? במידה וכן מה נראה לך הכמות שתצא לי.אודה לתשובתך.אני ממש נהננת מהמתכונים שלך אלופה!!!!!!!!!!!
היי אושרית, אפשר להחליף בחמאת בוטנים ולשים בתבנית פרלינים. קשה לדעת כמה ייצא, תלוי בגודל הפרלינים 🙂 תודה רבה!