וופל בלגי בצורת צוללות שהילדים לא יוכלו להפסיק לאכול

רוצים להפתיע את הילדים בארוחת בוקר? קרין גורן מלמדת איך מכינים ופל בלגי בצורת צוללות. משפדים על מקל וטובלים ברטבים שאוהבים
רוצים להפתיע את הילדים בארוחת בוקר? קרין גורן מלמדת איך מכינים ופל בלגי בצורת צוללות. משפדים על מקל וטובלים ברטבים שאוהבים
  • קרין
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

וופל בלגי


אופן הכנה

  1. במיקסר עם וו בלון (אפשר גם במטרפה ידנית) מערבבים את הקמח והסוכר.
  2. בקנקן מערבבים במזלג את הביצים, החלב והשמן.
  3. מוזגים את הנוזלים לקערת המיקסר ומקציפים לאיחוד בלבד (כמה שפחות, רק עד שאין גושים). מוזגים את התערובת חזרה לקנקן.
  4. משמנים קלות במרסוס השמן מחבת וופל בלגי מיוחדת ומחממים על אש גבוהה, כשהיא עדיין ריקה. מוזגים מהתערובת למחבת וסוגרים. מטגנים על אש בינונית דקה מכל צד עד להזהבה.
  5. נועצים על שיפודים ומגישים חם עם תוספות לפי הטעם - מייפל, גלידה, רוטב שוקולד, פירורי עוגיות וכו’.

הערות

  • אפשר להשתמש גם במכשיר להכנת ופל בלגי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (2)

Avatar

      Foody team
      Foody team

      איזה כיף! כל הכבוד (:

קטגוריות