
-
זמן הכנה30 דקות
-
זמן כולל30 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים6
מצרכים
אופן הכנה
- במיקסר עם וו בלון (אפשר גם במטרפה ידנית) מערבבים את הקמח והסוכר.
- בקנקן מערבבים במזלג את הביצים, החלב והשמן.
- מוזגים את הנוזלים לקערת המיקסר ומקציפים לאיחוד בלבד (כמה שפחות, רק עד שאין גושים). מוזגים את התערובת חזרה לקנקן.
- משמנים קלות במרסוס השמן מחבת וופל בלגי מיוחדת ומחממים על אש גבוהה, כשהיא עדיין ריקה. מוזגים מהתערובת למחבת וסוגרים. מטגנים על אש בינונית דקה מכל צד עד להזהבה.
- נועצים על שיפודים ומגישים חם עם תוספות לפי הטעם - מייפל, גלידה, רוטב שוקולד, פירורי עוגיות וכו’.
הערות
- אפשר להשתמש גם במכשיר להכנת ופל בלגי
תגובות (2)
הכנתי ויצא שלמות!
איזה כיף! כל הכבוד (: