
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים

אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את התבניות בתרסיס השמן.
- במעבד מזון מעבדים את החמאה, הסוכר, סוכר הווניל והקמח התופח רק עד לקבלת תערובת פירורית. מוציאים 1 כוס מהפירורים ושומרים בצד.
- לפירורים שנשארו במעבד המזון מוסיפים את הביצים והשמנת החמוצה ומעבדים עוד 15-20 שניות, רק עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים.
- משטחים את הבלילה בתבניות ומפזרים מעל את הפירורים. הבלילה תמלא רק 1/2 מגובה התבנית וזה בסדר, העוגה תופחת מאוד בתנור.
- אופים כ-45-40 דקות, או עד להזהבה.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את התבניות בתרסיס השמן.
- במעבד מזון מעבדים את החמאה, הסוכר, סוכר הווניל והקמח התופח רק עד לקבלת תערובת פירורית. מוציאים 1 כוס מהפירורים ושומרים בצד.
- לפירורים שנשארו במעבד המזון מוסיפים את הביצים והשמנת החמוצה ומעבדים עוד 15-20 שניות, רק עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים.
- משטחים את הבלילה בתבניות ומפזרים מעל את הפירורים. הבלילה תמלא רק 1/2 מגובה התבנית וזה בסדר, העוגה תופחת מאוד בתנור.
- אופים כ-45-40 דקות, או עד להזהבה.
הערות
- אפשר להשתמש בתבנית אינגליש קייק סיליקון, או 2 תבניות אינגליש קייק חד פעמיות
הערות
- אפשר להשתמש בתבנית אינגליש קייק סיליקון, או 2 תבניות אינגליש קייק חד פעמיות
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (21)
האם ניתן להכין גם כקאפקייקס?
הי טל. כן – אין בעיה. זמן האפייה יתקצר מעט.
יצא מושלם!!!תודה
בשמחה! איזה כיף!