העוגה המושלמת ליד הקפה

מה היא העוגה המושלמת ליד הקפה? יש לא מעט אופציות, כולל המתכון הזה של עוגה בחושה ביתית, טעימה ופשוטה להכנה, עם פירורים פריכים וזהובים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

  • 200 גרם חמאה רכה
  • 1
    כוס או 200 גרם סוכר לבן
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 2 1/2
    כוסות או 350 גרם קמח תופח
  • 3 ביצים M
  • 1
    גביע או 200 מ"ל שמנות חמוצות
  • 1 תרסיס שמן קנולה

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את התבניות בתרסיס השמן.
  2. במעבד מזון מעבדים את החמאה, הסוכר, סוכר הווניל והקמח התופח רק עד לקבלת תערובת פירורית. מוציאים 1 כוס מהפירורים ושומרים בצד.
  3. לפירורים שנשארו במעבד המזון מוסיפים את הביצים והשמנת החמוצה ומעבדים עוד 15-20 שניות, רק עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים.
  4. משטחים את הבלילה בתבניות ומפזרים מעל את הפירורים. הבלילה תמלא רק 1/2 מגובה התבנית וזה בסדר, העוגה תופחת מאוד בתנור.
  5. אופים כ-45-40 דקות, או עד להזהבה.

הערות

  • אפשר להשתמש בתבנית אינגליש קייק סיליקון, או 2 תבניות אינגליש קייק חד פעמיות

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody