העוגה המושלמת ליד הקפה

מה היא העוגה המושלמת ליד הקפה? יש לא מעט אופציות, כולל המתכון הזה של עוגה בחושה ביתית, טעימה ופשוטה להכנה, עם פירורים פריכים וזהובים
מה היא העוגה המושלמת ליד הקפה? יש לא מעט אופציות, כולל המתכון הזה של עוגה בחושה ביתית, טעימה ופשוטה להכנה, עם פירורים פריכים וזהובים
  • קרין
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את התבניות בתרסיס השמן.
  2. במעבד מזון מעבדים את החמאה, הסוכר, סוכר הווניל והקמח התופח רק עד לקבלת תערובת פירורית. מוציאים 1 כוס מהפירורים ושומרים בצד.
  3. לפירורים שנשארו במעבד המזון מוסיפים את הביצים והשמנת החמוצה ומעבדים עוד 15-20 שניות, רק עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים.
  4. משטחים את הבלילה בתבניות ומפזרים מעל את הפירורים. הבלילה תמלא רק 1/2 מגובה התבנית וזה בסדר, העוגה תופחת מאוד בתנור.
  5. אופים כ-45-40 דקות, או עד להזהבה.

הערות

  • אפשר להשתמש בתבנית אינגליש קייק סיליקון, או 2 תבניות אינגליש קייק חד פעמיות
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (21)

Avatar

      Foody team
      Foody team

      הי טל. כן – אין בעיה. זמן האפייה יתקצר מעט.

      Foody team
      Foody team

      בשמחה! איזה כיף!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות