הוופל הבלגי הכי קל בעולם

ופל בלגי מושחת ומשגע עם שוקולד, תותים ובננה, שמכינים בכמה דקות ספורות מבצק עלים מוכן - מתכון מושלם של קרין גורן
ופל בלגי מושחת ומשגע עם שוקולד, תותים ובננה, שמכינים בכמה דקות ספורות מבצק עלים מוכן - מתכון מושלם של קרין גורן
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
בלינצ'ס ופנקייקים
קרין גורן
X

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן. חותכים את הבננה והתותים לפרוסות.
  2. חותכים מבצק העלים 2 ריבועים זהים בגודל מחבת ופל.
  3. מורחים ריבוע אחד בממרח שוקולד ומשאירים שוליים ריקים של 2 ס”מ. מפזרים את התוספות ומכסים בריבוע הבצק השני, כמו שמכינים סנדוויץ’.
  4. מחממים על האש את מחבת הוופל.
  5. משמנים קלות את המחבת בתרסיס השמן. מניחים את סנדוויץ’ הבצק וסוגרים את המחבת.
  6. מטגנים 3-2 דקות מכל צד על אש בינונית-גבוהה. מגישים חם.

הערות

  • אפשר להכין את הוופל במכשיר מיוחד להכנת וופל בלגי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות