הוופל הבלגי הכי קל בעולם

ופל בלגי מושחת ומשגע עם שוקולד, תותים ובננה, שמכינים בכמה דקות ספורות מבצק עלים מוכן - מתכון מושלם של קרין גורן
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

אופן הכנה

  1. מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן. חותכים את הבננה והתותים לפרוסות.
  2. חותכים מבצק העלים 2 ריבועים זהים בגודל מחבת ופל.
  3. מורחים ריבוע אחד בממרח שוקולד ומשאירים שוליים ריקים של 2 ס”מ. מפזרים את התוספות ומכסים בריבוע הבצק השני, כמו שמכינים סנדוויץ’.
  4. מחממים על האש את מחבת הוופל.
  5. משמנים קלות את המחבת בתרסיס השמן. מניחים את סנדוויץ’ הבצק וסוגרים את המחבת.
  6. מטגנים 3-2 דקות מכל צד על אש בינונית-גבוהה. מגישים חם.

הערות

  • אפשר להכין את הוופל במכשיר מיוחד להכנת וופל בלגי

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody