-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה בצק עלים קפוא
-
3 כפות נוטלה
-
1 בננה בינונית
-
1 כוס תותים
-
1 כוס מיני מרשמלו
אופן הכנה
- מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן. חותכים את הבננה והתותים לפרוסות.
- חותכים מבצק העלים 2 ריבועים זהים בגודל מחבת ופל.
- מורחים ריבוע אחד בממרח שוקולד ומשאירים שוליים ריקים של 2 ס”מ. מפזרים את התוספות ומכסים בריבוע הבצק השני, כמו שמכינים סנדוויץ’.
- מחממים על האש את מחבת הוופל.
- משמנים קלות את המחבת בתרסיס השמן. מניחים את סנדוויץ’ הבצק וסוגרים את המחבת.
- מטגנים 3-2 דקות מכל צד על אש בינונית-גבוהה. מגישים חם.
אופן הכנה
- מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן. חותכים את הבננה והתותים לפרוסות.
- חותכים מבצק העלים 2 ריבועים זהים בגודל מחבת ופל.
- מורחים ריבוע אחד בממרח שוקולד ומשאירים שוליים ריקים של 2 ס”מ. מפזרים את התוספות ומכסים בריבוע הבצק השני, כמו שמכינים סנדוויץ’.
- מחממים על האש את מחבת הוופל.
- משמנים קלות את המחבת בתרסיס השמן. מניחים את סנדוויץ’ הבצק וסוגרים את המחבת.
- מטגנים 3-2 דקות מכל צד על אש בינונית-גבוהה. מגישים חם.
הערות
- אפשר להכין את הוופל במכשיר מיוחד להכנת וופל בלגי
הערות
- אפשר להכין את הוופל במכשיר מיוחד להכנת וופל בלגי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)