גרנולה תוצרת בית

גרנולה תוצרת בית זו אופציה מעולה לארוחת בוקר או צהרים בריאה ומזינה. מכינים בבית בקלי קלות ומשתמשים בתוספות לפי הטעם האישי
גרנולה תוצרת בית זו אופציה מעולה לארוחת בוקר או צהרים בריאה ומזינה. מכינים בבית בקלי קלות ומשתמשים בתוספות לפי הטעם האישי
  • קרין
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מערבבים יחד את החומרים היבשים, יוצקים דבש ושמן ומערבבים היטב.
  2. מפזרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים ב-180 מעלות כ-30 דקות עד להזהבה. מערבבים מדי פעם את התערובת בתבנית.
  3. מצננים לחלוטין ומפוררים בידיים. שומרים בצנצנת אטומה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody