גרנולה תוצרת בית

גרנולה תוצרת בית זו אופציה מעולה לארוחת בוקר או צהרים בריאה ומזינה. מכינים בבית בקלי קלות ומשתמשים בתוספות לפי הטעם האישי
1 5
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. מערבבים יחד את החומרים היבשים, יוצקים דבש ושמן ומערבבים היטב.
  2. מפזרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים ב-180 מעלות כ-30 דקות עד להזהבה. מערבבים מדי פעם את התערובת בתבנית.
  3. מצננים לחלוטין ומפוררים בידיים. שומרים בצנצנת אטומה.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody