גרנולה תוצרת בית

גרנולה תוצרת בית זו אופציה מעולה לארוחת בוקר או צהרים בריאה ומזינה. מכינים בבית בקלי קלות ומשתמשים בתוספות לפי הטעם האישי
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

  • 500 גרם שיבולת שועל עבה
  • 1/4 כוס פרג טחון
  • 1/4 כוס שבבי קוקוס
  • 1/4 כוס זרעי פשתן
  • 1/4 כוס שומשום
  • 1/4 כוס גרעיני דלעת
  • 1/2 כוס פיסטוקים טבעיים
  • 3/4 כוס שמן קנולה
  • 1 כוס דבש

אופן הכנה

  1. מערבבים יחד את החומרים היבשים, יוצקים דבש ושמן ומערבבים היטב.
  2. מפזרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים ב-180 מעלות כ-30 דקות עד להזהבה. מערבבים מדי פעם את התערובת בתבנית.
  3. מצננים לחלוטין ומפוררים בידיים. שומרים בצנצנת אטומה.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody