ג`לי גרגירי רימון

רוצים לדעת איך הופכים ג'לי רגיל לקינוח חגיגי משודרג? מכינים ג`לי גרגירי רימון. אפשר להשתמש בג'לי תות או דובדבן, ובכל סוג תבנית שאוהבים
רוצים לדעת איך הופכים ג'לי רגיל לקינוח חגיגי משודרג? מכינים ג`לי גרגירי רימון. אפשר להשתמש בג'לי תות או דובדבן, ובכל סוג תבנית שאוהבים
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

זה לא ממש מתכון אלא רעיון למנה מתוקה ומרשימה שאפשר להכין בכל כלי שאוהבים את הצורה שלו, וכמה שזה פשוט – תראו שזה יגנוב את ההצגה בשולחן החג. אני אוהבת להגיש אותה לאו דווקא בתור קינוח אלא בתור פתיח לארוחה, ביחד עם תפוח בדבש.

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מכינים ג’לי תות או דובדבן עם מים רותחים לפי ההוראות על האריזה.
  2. מערבבים פנימה כמות נדיבה של גרגירי רימון ומוזגים לתבניות סיליקון עם שקעים אישיים (זוכרים לשים את תבניות הסיליקון על מגש שיעזור להוביל אותן למקרר בהמשך).
  3. מניחים לג’לי לעמוד בטמפ’ החדר כ-20 דקות - גרגירי הרימון יצופו למעלה - ולכן אחרי כ-20 דקות כשהג’לי מתייצב חלקית, מערבבים בכפית בעדינות את הג’לי עד שהגרגירים מתפזרים בו באופן אחיד.
  4. מעבירים למקרר להתייצבות (לפחות שעתיים).
  5. משחררים בלחיצה והופכים על מגש או צלחות הגשה אישיות. שומרים במקרר עד שעורכים את השולחן. מניחים לכל סועד בשולחן ומסמיקים ממחמאות.

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות