-
מרכיבים7
-
הכנה 30 דק׳כולל 9 שעות
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 7 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 9 שעות | קלוריות | כמות מנות 18 |
---|
מצרכים
מצרכים
גלידניות
-
1 חבילה ג’לי תות
-
1 1/2 כוסות מים רותחים
-
1 כוס תותים
-
1קופסה או 400 גרם חלב מרוכז
-
2מיכלים או 500 גרם שמנת מתוקה 38%
-
1גביע או 200 גרם גבינת שמנת 30%
אופן הכנה
- מרתיחים את המים. משמנים קלות את התבנית.
- מערבבים את הג’לי והמים לתערובת חלקה. מוזגים 1 ו-1/2 כף בלבד של הג’לי לכל שקע שושנה. מצננים.
- טוחנים את התותים או הפטל במעבד המזון, מוסיפים את החלב המרוכז וטוחנים יחד למחית חלקה.
- במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה וגבינת השמנת לקרם רך. מוסיפים פנימה את תערובת התותים ומקציפים לאיחוד.
- ממלאים את השקעים בתערובת עד הקצה. מכסים בניילון נצמד ומקפיאים למשך הלילה.
- לפני ההגשה מחלצים כל קינוח בלחיצה ומניחים על צלחת. משאירים כמה דקות בטמפרטורת החדר להתרככות חלקית ומגישים.
אופן הכנה
- מרתיחים את המים. משמנים קלות את התבנית.
- מערבבים את הג’לי והמים לתערובת חלקה. מוזגים 1 ו-1/2 כף בלבד של הג’לי לכל שקע שושנה. מצננים.
- טוחנים את התותים או הפטל במעבד המזון, מוסיפים את החלב המרוכז וטוחנים יחד למחית חלקה.
- במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה וגבינת השמנת לקרם רך. מוסיפים פנימה את תערובת התותים ומקציפים לאיחוד.
- ממלאים את השקעים בתערובת עד הקצה. מכסים בניילון נצמד ומקפיאים למשך הלילה.
- לפני ההגשה מחלצים כל קינוח בלחיצה ומניחים על צלחת. משאירים כמה דקות בטמפרטורת החדר להתרככות חלקית ומגישים.
הערות
- אפשר להשתמש בתבנית סיליקון בכל צורה אחרת
הערות
- אפשר להשתמש בתבנית סיליקון בכל צורה אחרת
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (0)