גלידוניות שושנת תות

קבלו מתכון פשוט ומנצח של גלידוניות תות - קינוח קפוא נטול גלוטן, יפהפה וטעים, בגווני אדום וורוד, שמכינים בתבנית שקעים בצורת ורד
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    9 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

גלידניות

  • 1 חבילה ג’לי תות
  • 1 1/2 כוסות מים רותחים
  • 1 כוס תותים
  • 1
    קופסה או 400 גרם חלב מרוכז
  • 2
    מיכלים או 500 גרם שמנת מתוקה 38%
  • 1
    גביע או 200 גרם גבינת שמנת 30%
  • 1 תרסיס שמן קנולה

אופן הכנה

  1. מרתיחים את המים. משמנים קלות את התבנית.
  2. מערבבים את הג’לי והמים לתערובת חלקה. מוזגים 1 ו-1/2 כף בלבד של הג’לי לכל שקע שושנה. מצננים.
  3. טוחנים את התותים או הפטל במעבד המזון, מוסיפים את החלב המרוכז וטוחנים יחד למחית חלקה.
  4. במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה וגבינת השמנת לקרם רך. מוסיפים פנימה את תערובת התותים ומקציפים לאיחוד.
  5. ממלאים את השקעים בתערובת עד הקצה. מכסים בניילון נצמד ומקפיאים למשך הלילה.
  6. לפני ההגשה מחלצים כל קינוח בלחיצה ומניחים על צלחת. משאירים כמה דקות בטמפרטורת החדר להתרככות חלקית ומגישים.

הערות

  • אפשר להשתמש בתבנית סיליקון בכל צורה אחרת

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody