גלידוניות שושנת תות

קבלו מתכון פשוט ומנצח של גלידוניות תות - קינוח קפוא נטול גלוטן, יפהפה וטעים, בגווני אדום וורוד, שמכינים בתבנית שקעים בצורת ורד
קבלו מתכון פשוט ומנצח של גלידוניות תות - קינוח קפוא נטול גלוטן, יפהפה וטעים, בגווני אדום וורוד, שמכינים בתבנית שקעים בצורת ורד
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 9 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 9 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

גלידניות


אופן הכנה

  1. מרתיחים את המים. משמנים קלות את התבנית.
  2. מערבבים את הג’לי והמים לתערובת חלקה. מוזגים 1 ו-1/2 כף בלבד של הג’לי לכל שקע שושנה. מצננים.
  3. טוחנים את התותים או הפטל במעבד המזון, מוסיפים את החלב המרוכז וטוחנים יחד למחית חלקה.
  4. במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה וגבינת השמנת לקרם רך. מוסיפים פנימה את תערובת התותים ומקציפים לאיחוד.
  5. ממלאים את השקעים בתערובת עד הקצה. מכסים בניילון נצמד ומקפיאים למשך הלילה.
  6. לפני ההגשה מחלצים כל קינוח בלחיצה ומניחים על צלחת. משאירים כמה דקות בטמפרטורת החדר להתרככות חלקית ומגישים.

הערות

  • אפשר להשתמש בתבנית סיליקון בכל צורה אחרת
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות