גלידוניות שושנת תות

קבלו מתכון פשוט ומנצח של גלידוניות תות - קינוח קפוא נטול גלוטן, יפהפה וטעים, בגווני אדום וורוד, שמכינים בתבנית שקעים בצורת ורד
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    9 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

גלידניות

אופן הכנה

  1. מרתיחים את המים. משמנים קלות את התבנית.
  2. מערבבים את הג’לי והמים לתערובת חלקה. מוזגים 1 ו-1/2 כף בלבד של הג’לי לכל שקע שושנה. מצננים.
  3. טוחנים את התותים או הפטל במעבד המזון, מוסיפים את החלב המרוכז וטוחנים יחד למחית חלקה.
  4. במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה וגבינת השמנת לקרם רך. מוסיפים פנימה את תערובת התותים ומקציפים לאיחוד.
  5. ממלאים את השקעים בתערובת עד הקצה. מכסים בניילון נצמד ומקפיאים למשך הלילה.
  6. לפני ההגשה מחלצים כל קינוח בלחיצה ומניחים על צלחת. משאירים כמה דקות בטמפרטורת החדר להתרככות חלקית ומגישים.

הערות

  • אפשר להשתמש בתבנית סיליקון בכל צורה אחרת

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody