
-
זמן הכנה20 דקות
-
זמן כולל45 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים6
מצרכים
-
4 ביצים M
-
2כוסות או 400 גרם סוכר לבן
-
200 גרם שוקולד מריר בטעם תפוז
-
200 גרם חמאה מלוחה
-
1 כוס קמח תופח
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים קלות בעזרת תרסיס השמן.
- במיקסר מקציפים את הביצים והסוכר במשך 2 דקות במהירות מקסימלית עד לקבלת תערובת אוורירית וצהבהבה.
- במיקרוגל ממיסים את השוקולד תפוז והחמאה. טורפים לאיחוד.
- מוסיפים את תערובת השוקולד למיקסר ומקציפים לאיחוד. מוסיפים את הקמח ומקציפים לאיחוד.
- משטחים את הבלילה בתבנית 25-20 דקות, רק עד שנוצרים סדקים בהיקף.
- מצננים לגמרי לפני שפורסים. שומרים במקרר או בטמפרטורת החדר.
הערות
- הבראוניז טעימים חמים או קרים. לשדרוג, אפשר להגיש עם כדור גלידה או סירופ שוקולד
תגובות (0)