בראוניז שוקולד תפוז

בראוניז שוקולד תפוז עם ניחוח הדרי משגע שמכינים בקלי קלות גם כשאין תפוזים בסביבה. הסוד הוא בשימוש בשוקולד מריר בטעם תפוז
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים קלות בעזרת תרסיס השמן.
  2. במיקסר מקציפים את הביצים והסוכר בשמך 2 דקות במהירות מקסימלית עד לקבלת תערובת אוורירית וצהבהבה.
  3. במיקרוגל ממיסים את השוקולד תפוז והחמאה. טורפים לאיחוד.
  4. מוסיפים את תערובת השוקולד למיקסר ומקציפים לאיחוד. מוסיפים את הקמח ומקציפים לאיחוד.
  5. משטחים את הבלילה בתבנית 25-20 דקות, רק עד שנוצרים סדקים בהיקף.
  6. מצננים לגמרי לפני שפורסים. שומרים במקרר או בטמפרטורת החדר.

הערות

  • הבראוניז טעימים חמים או קרים. לשדרוג, אפשר להגיש עם כדור גלידה או סירופ שוקולד

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody