בננה על גחלים

איך אפשר לגוון מנות אחרונות בפיקניק? מכינים בננה על גחלים - קינוח שוקולדי מושלם לסיום כל ארוחה, שמכינים בקלי קלות ובמהירות משלושה מרכיבים בלבד
איך אפשר לגוון מנות אחרונות בפיקניק? מכינים בננה על גחלים - קינוח שוקולדי מושלם לסיום כל ארוחה, שמכינים בקלי קלות ובמהירות משלושה מרכיבים בלבד
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. שוברים את השוקולד ל-4 שורות.
  2. בלי לקלף את הבננות, חורצים לאורכה של כל בננה חריץ עמוק, שיגיע כמעט עד הקליפה (כמו בלחמנייה לנקניקיה).
  3. טומנים בחריץ שורה אחת של קוביות שוקולד. אם רוצים מזלפים מעט סירופ מייפל. עוטפים כל בננה היטב בנייר כסף, ומניחים על המנגל. אופים שתיים-שלוש דקות מכל צד. מורידים מהמנגל ומגישים (בזהירות, זה חם…).
  4. כדי להימנע מטפטופים מומלץ לא להסיר לגמרי את נייר הכסף.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות