בננה על גחלים

איך אפשר לגוון מנות אחרונות בפיקניק? מכינים בננה על גחלים - קינוח שוקולדי מושלם לסיום כל ארוחה, שמכינים בקלי קלות ובמהירות משלושה מרכיבים בלבד
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    3

מצרכים

  • 4 בננות בינוניות
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 4 כפיות סירופ מייפל

אופן הכנה

  1. שוברים את השוקולד ל-4 שורות.
  2. בלי לקלף את הבננות, חורצים לאורכה של כל בננה חריץ עמוק, שיגיע כמעט עד הקליפה (כמו בלחמנייה לנקניקיה).
  3. טומנים בחריץ שורה אחת של קוביות שוקולד. אם רוצים מזלפים מעט סירופ מייפל. עוטפים כל בננה היטב בנייר כסף, ומניחים על המנגל. אופים שתיים-שלוש דקות מכל צד. מורידים מהמנגל ומגישים (בזהירות, זה חם…).
  4. כדי להימנע מטפטופים מומלץ לא להסיר לגמרי את נייר הכסף.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody