
-
זמן הכנה20 דקות
-
זמן כוללשעה
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים5
מצרכים
-
1 1/4כוסות או 250 גרם סוכר לבן
-
3 ביצים M
-
1 כפית תמצית שקדים
-
3כוסות או 420 גרם קמח תופח
-
2כוסות או 200 גרם שקדים טבעיים
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- במיקסר מקציפים את הסוכר, הביצים ותמצית השקדים במשך 10 דקות במהירות גבוהה.
- מוסיפים את הקמח ומקציפים לבצק רטוב. מערבבים פנימה ידנית את השקדים.
- בידיים רטובות יוצרים 2 גלילים, מניחים על גבי התבנית ואופים 30 דקות להזהבה והתייצבות. מצננים.
- מנמיכים את חום התנור ל-140 מעלות. פורסים את הגלילים בסכין חדה לעובי 1/2 ס”מ באלכסון. מסדרים על רשת התנור ומחזירים לאפייה לייבוש ל-20 דקות.
תגובות (8)
אני מכירה את המתכון שבוע והכנתי את זה כבר פעם שלישית.
למען האמת הכנתי את העוגיות האלה על פי המתכון שלך קארין וזה פשוט יוצא מן הכלל. כל שבוע העוגיות האלה מככבות אצלינו בבית עם קופסאות לילדים ולנכדות. כולם עפים על זה. דבר נוסף אני מכניסה למיקסר את השקדים ועם הקליפה וזה ממש מעולה וחוסך עבודה. תבורכי על המתכון. מעולה!
אני עובדת עם גרמים ויצא בצק שכמעט ולא ניתן לעבוד איתו. רידדתי אותו בין 2 דפי פרגמנט וגם זה לקח נצח. לבסוף העוגיות יצאו קשות. מאד מאכזב.
העוגיות האלה אמורות להיות קשות ויבשות 🙂
תנסי ביסקוטי עם קמח רגיל כוס אחת קמח תירס
האם חייב תמצית שקדים אם אין מה אפשר לשים במקום
עשיתי את העוגיות והתאכזבתי מאוד מתפורר וקשה לעבוד איתו פשוט נהרגתי במשך חצי שעה למצוא פיתרון איך לייצב את הבצק לכיכר כמו לחם הגזמת קרין ממש מתפורר פיספסת משהו
הבצק אמור לצאת מגובש ונוח לעבודה, יכול להיות שמשהו בשקילות התפספס? מומלץ להעזר בסרטון המצורף. בהצלחה רבה (: