ביסקוטי שקדים מ-5 מרכיבים

ביסקוטי שקדים מ-5 מרכיבים אלה עוגיות איטלקיות מפורסמות, פשוטות להכנה, שמושלמת ליד הקפה או תה, ומתאימות לאירוח וגם ליומיום
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. במיקסר מקציפים את הסוכר, הביצים ותמצית השקדים במשך 10 דקות במהירות גבוהה.
  3. מוסיפים את הקמח ומקציפים לבצק רטוב. מערבבים פנימה ידנית את השקדים.
  4. בידיים רטובות יוצרים 2 גלילים, מניחים על גבי התבנית ואופים 30 דקות להזהבה והתייצבות. מצננים.
  5. מנמיכים את חום התנור ל-140 מעלות. פורסים את הגלילים בסכין חדה לעובי 1/2 ס”מ באלכסון. מסדרים על רשת התנור ומחזירים לאפייה לייבוש ל-20 דקות.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (6)

    Avatar
    יסכה ויצמן

    אני מכירה את המתכון שבוע והכנתי את זה כבר פעם שלישית.

    Avatar
    ציונה

    למען האמת הכנתי את העוגיות האלה על פי המתכון שלך קארין וזה פשוט יוצא מן הכלל. כל שבוע העוגיות האלה מככבות אצלינו בבית עם קופסאות לילדים ולנכדות. כולם עפים על זה. דבר נוסף אני מכניסה למיקסר את השקדים ועם הקליפה וזה ממש מעולה וחוסך עבודה. תבורכי על המתכון. מעולה!

    Avatar
    אסתר

    אני עובדת עם גרמים ויצא בצק שכמעט ולא ניתן לעבוד איתו. רידדתי אותו בין 2 דפי פרגמנט וגם זה לקח נצח. לבסוף העוגיות יצאו קשות. מאד מאכזב.

      Avatar
      Foody Foody

      העוגיות האלה אמורות להיות קשות ויבשות 🙂

    Avatar
    מיקי צובלי

    תנסי ביסקוטי עם קמח רגיל כוס אחת קמח תירס

    Avatar
    שיראל

    האם חייב תמצית שקדים אם אין מה אפשר לשים במקום

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody