ביסקוטי שקדים מ-5 מרכיבים

ביסקוטי שקדים מ-5 מרכיבים אלה עוגיות איטלקיות מפורסמות, פשוטות להכנה, שמושלמת ליד הקפה או תה, ומתאימות לאירוח וגם ליומיום
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

  • 1 1/4
    כוסות או 250 גרם סוכר לבן
  • 3 ביצים M
  • 1 כפית תמצית שקדים
  • 3
    כוסות או 420 גרם קמח תופח
  • 2
    כוסות או 200 גרם שקדים טבעיים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. במיקסר מקציפים את הסוכר, הביצים ותמצית השקדים במשך 10 דקות במהירות גבוהה.
  3. מוסיפים את הקמח ומקציפים לבצק רטוב. מערבבים פנימה ידנית את השקדים.
  4. בידיים רטובות יוצרים 2 גלילים, מניחים על גבי התבנית ואופים 30 דקות להזהבה והתייצבות. מצננים.
  5. מנמיכים את חום התנור ל-140 מעלות. פורסים את הגלילים בסכין חדה לעובי 1/2 ס”מ באלכסון. מסדרים על רשת התנור ומחזירים לאפייה לייבוש ל-20 דקות.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody