ביסקוטי שקדים מ-5 מרכיבים

ביסקוטי שקדים מ-5 מרכיבים אלה עוגיות איטלקיות מפורסמות, פשוטות להכנה, שמושלמת ליד הקפה או תה, ומתאימות לאירוח וגם ליומיום
ביסקוטי שקדים מ-5 מרכיבים אלה עוגיות איטלקיות מפורסמות, פשוטות להכנה, שמושלמת ליד הקפה או תה, ומתאימות לאירוח וגם ליומיום
  • קרין
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


תבנית מלבנית ענקית (תבנית תנור) - 40X32


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. במיקסר מקציפים את הסוכר, הביצים ותמצית השקדים במשך 10 דקות במהירות גבוהה.
  3. מוסיפים את הקמח ומקציפים לבצק רטוב. מערבבים פנימה ידנית את השקדים.
  4. בידיים רטובות יוצרים 2 גלילים, מניחים על גבי התבנית ואופים 30 דקות להזהבה והתייצבות. מצננים.
  5. מנמיכים את חום התנור ל-140 מעלות. פורסים את הגלילים בסכין חדה לעובי 1/2 ס”מ באלכסון. מסדרים על רשת התנור ומחזירים לאפייה לייבוש ל-20 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (23)

Avatar

    Avatar
    לידיה לוי

    האם אפשר להקפיא את הגליל עד לחתוך?

      Avatar
      קרין גורן

      לא מומלץ, אבל כן ניתן לשים ללילה במקרר

    Avatar
    פנינה סילבר

    חשוב לציין ,שצריך שהגלילים ממש יתקררו לפני שפורסים אותם,אחרת הם מתפוררים..אפילו יום אחרי או בקירור..מתכון מעולה!

      Avatar
      קרין גורן

      צודקת ותודה רבה לך!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות