ביסקוטי עם קליפות תפוזים ושוקולד

ביסקוטי עם קליפות תפוזים ושוקולד אלה עוגיות איטלקיות יבשות מפורסמות, פשוטות להכנה, עם שפע של תוספות טעימות, שכל כך כיף להכין בבית
ביסקוטי עם קליפות תפוזים ושוקולד אלה עוגיות איטלקיות יבשות מפורסמות, פשוטות להכנה, עם שפע של תוספות טעימות, שכל כך כיף להכין בבית
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

עוגיות יבשות עם שפע של תוספות טעימות. מגישים עם כוס של משקה חם (כדי שיהיה במה לטבול….)

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. מנפים יחד בקערה קמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה ומלח. בקערה נפרדת טורפים ביצים עם סוכר, תמצית וניל וליקר. יוצרים גומה בחומרים היבשים ויוצקים פנימה את תערובת הביצים. מערבבים יחד רק עד לקבלת בצק אחיד. לקראת סוף הערבוב מוסיפים קליפות תפוזים, שברי שוקולד ופיסטוקים.
  3. בידיים רטובות משטחים את הבצק בתבנית מרופדת בנייר אפייה מרוסס בספריי שמן ואופים כ-30 דקות עד שהביסקוטי יציבים למגע. מצננים לחלוטין.
  4. מחממים תנור ל-140 מעלות. פורסים בעזרת סכין לחם לפרוסות בעובי חצי עד 1 ס”מ. משכיבים את הפרוסות על רשת ומייבשים בתנור למשך 25-30 דקות, עד שהפרוסות יבשות למגע. מצננים לחלוטין ומגישים עם כוס קפה ליד, לטבילה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

תגיות