ביסקוטי עם קליפות תפוזים ושוקולד

ביסקוטי עם קליפות תפוזים ושוקולד אלה עוגיות איטלקיות יבשות מפורסמות, פשוטות להכנה, עם שפע של תוספות טעימות, שכל כך כיף להכין בבית
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    3 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

עוגיות יבשות עם שפע של תוספות טעימות. מגישים עם כוס של משקה חם (כדי שיהיה במה לטבול….)

מצרכים

  • 2 1/2
    כוסות או 350 גרם קמח לבן
  • 1 כפית גדושה אבקת אפייה
  • 1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
  • 1/2 כפית מלח דק
  • 3 ביצים L
  • 1 1/4
    כוסות או 250 גרם סוכר לבן
  • 1 כף תמצית וניל
  • 2 כפות ליקר תפוזים
  • 1 כוס קליפות תפוז מסוכרות
  • 1 כוס שוקולד צ’יפס
  • 1 כוס פיסטוקים טבעיים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. מנפים יחד בקערה קמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה ומלח. בקערה נפרדת טורפים ביצים עם סוכר, תמצית וניל וליקר. יוצרים גומה בחומרים היבשים ויוצקים פנימה את תערובת הביצים. מערבבים יחד רק עד לקבלת בצק אחיד. לקראת סוף הערבוב מוסיפים קליפות תפוזים, שברי שוקולד ופיסטוקים.
  3. בידיים רטובות משטחים את הבצק בתבנית מרופדת בנייר אפייה מרוסס בספריי שמן ואופים כ-30 דקות עד שהביסקוטי יציבים למגע. מצננים לחלוטין.
  4. מחממים תנור ל-140 מעלות. פורסים בעזרת סכין לחם לפרוסות בעובי חצי עד 1 ס”מ. משכיבים את הפרוסות על רשת ומייבשים בתנור למשך 25-30 דקות, עד שהפרוסות יבשות למגע. מצננים לחלוטין ומגישים עם כוס קפה ליד, לטבילה.

קטגוריות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody