ביסקוטי וניל עם פקאן ופצפוצי שוקולד

ביסקוטי וניל עם פקאן ופצפוצי שוקולד אלה עוגיות איטלקיות יבשות מפורסמות, פשוטות להכנה, שכיף להכין לבד בבית עם שפע תוספות טעימות
ביסקוטי וניל עם פקאן ופצפוצי שוקולד אלה עוגיות איטלקיות יבשות מפורסמות, פשוטות להכנה, שכיף להכין לבד בבית עם שפע תוספות טעימות
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. מערבבים בקערה קמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה ומלח.
  3. בקערה נפרדת טורפים ביצים, סוכר, סוכר וניל וברנדי. יוצקים את תערובת הביצים לקערה עם תערובת הקמח ולשים בידיים רק עד לקבלת בצק אחיד ודביק מאוד.
  4. מוסיפים פקאנים ושוקולד צ’יפס ולשים קצרות לפיזורם האחיד בבצק.
  5. בידיים נקיות ורטובות יוצרים מהבצק 2 “נקניקים” שמנמנים באורך כ-30 ס”מ, מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומשטחים בידיים מעט.
  6. אופים כ-30 דקות, עד שהכיכרות מוצקות למגע אך עדיין מעט רכות ללחיצה. מצננים לחלוטין (אחרת השוקולד יימרח במהלך הפריסה).
  7. מחממים תנור ל-140 מעלות.
  8. בסכין ארוכה פורסים באלכסון ארוך ככל האפשר, לפרוסות בעובי 1 ס”מ. מניחים את הפרוסות על רשת התנור ואופים כ-25 דקות, עד שהעוגיות יבשות למגע. מצננים לחלוטין ושומרים בצנצנת גבוהה ואטומה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    נחמי רייכמן

    הכנתי פעם אחת ויצא מושלם, הפעם אני רוצה להכין עם אגוזי לוז, הבעיה שהם קלויים, זה ילך? או שיצא לא טוב?

      Foody team
      מערכת Foody

      נשמע שיצא טוב… נשמח לשמוע איך יצא (: בהצלחה!

קטגוריות

תגיות