בומב גלידה עוגיות קרמל

זה רק נדמה שקינוחים כאלה קיימים רק בויטרינה. נסו להכין בבית בומב גלידה עוגיות קרמל עם שברי עוגיות - קינוח סופר טעים וגם מרשים וחגיגי
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    10 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

  • 3
    מיכלים או 750 מ"ל שמנת מתוקה 38%
  • 2
    קופסאות או 800 גרם חלב מרוכז
  • 1
    גביע או 200 גרם גבינת שמנת 30%
  • 1
    שקית או 250 גרם עוגיות לוטוס
  • 1 כוס ממרח לוטוס
  • 1 תרסיס שמן קנולה

אופן הכנה

  1. מרפדים את התבנית בניילון נצמד ומרססים קלות בתרסיס השמן.
  2. במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה. מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים כמה שניות לאיחוד. מוסיפים את גבינת השמנת ומקציפים עוד כמה שניות לאיחוד.
  3. שוברים במכות המערוך את העוגיות, כשהן עדיין באריזה. פותחים, שופכים לקערת המיקסר ומערבבים עד שהפירורים מכוסים בקרם.
  4. מעבירים לקערת בומב משומנת ומרופדת בניילון נצמד ומקפיאים למשך הלילה.
  5. הופכים את הקערה על צלחת הגשה או על רשת שמניחים על משטח עבודה מצופה ניילון, מחממים מעט את הקערה מבחוץ בידיים או בעזרת מגבת מחוממת, מסירים את הקערה ומקלפים את הניילון.
  6. מחממים את הממרח בטעם קרמל כדקה במיקרוגל, עד שהוא נוזלי. מוזגים על הבומב הקפוא לציפוי. אם רוצים, מקשטים גם בפירורי העוגיות או העוגיות השלמות שנשארו.
  7. פורסים בסכין טבולה במים רותחים ומגישים חצי קפוא.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody