ארטיק מגנום ביתי

ארטיק מגנום ביתי בקלי קלות ומ-4 מרכיבים בלבד. מתכון מושלם של קרין גורן שיצנן לכם את הקיץ
ארטיק מגנום ביתי בקלי קלות ומ-4 מרכיבים בלבד. מתכון מושלם של קרין גורן שיצנן לכם את הקיץ
  • קרין
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 9 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 9 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

מגנום


אופן הכנה

  1. במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה. מוסיפים את החלב המרוכז ותמצית הווניל ומקציפים 5 שניות לאיחוד.
  2. ממלאים את תבניות המגנום ומכניסים מקל לכל ארטיק. מכסים בניילון נצמד ומקפיאים למשך הלילה.
  3. לקראת הגשה, ממיסים במיקרוגל את השוקולד. מחלצים את הארטיקים מהתבניות וטובלים בשוקולד לציפוי.
  4. טובלים בקעריות עם התוספות, מחכים דקה להתקשות ומגישים, או שומרים במקפיא עד להגשה.

הערות

  • אם אין תבנית מגנום, אפשר להשתמש בתבנית ארטיקים אחרת או בכוסות חד פעמיות
  • אם רוצים ציפוי דק וקשיח יותר, אפשר לדלל את השוקולד במעט שמן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (83)

Avatar

    Avatar
    מוריה פאר

    וואייי הכנתי יצא נדירררר תודה רבה מתכון מעולה למרות שהכנתי כמות ל8 מגנומים ויצא 15 אבל זה מעולה

      Avatar
      קרין גורן

      זה תלוי בגודל התבנית של המגנומים 🙂 משמח לקרוא!

    Avatar
    Keren Sharon

    היי, המגנום היה בהקפאה כמעט 24 שעות והוא עדיין ממש רך למה זה ואיך מתקנים את זה?

      Avatar
      קרין גורן

      אחרי 24 שעות המסה אמורה הייתה לקפוא בלי בעיה. או שהציפוי נדבק לתבנית הארטיקים ולכן הארטיק התפרק, או שיש איזו בעיה במקפיא

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות