-
מרכיבים7
-
הכנה 20 דק׳כולל 9 שעות
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 7 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 9 שעות | קלוריות | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
מגנום
-
2מיכלים או 500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
1קופסת שימורים או 400 גרם חלב מרוכז
-
1 כפית תמצית וניל
-
300 גרם שוקולד חלב
אופן הכנה
- במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה. מוסיפים את החלב המרוכז ותמצית הווניל ומקציפים 5 שניות לאיחוד.
- ממלאים את תבניות המגנום ומכניסים מקל לכל ארטיק. מכסים בניילון נצמד ומקפיאים למשך הלילה.
- לקראת הגשה, ממיסים במיקרוגל את השוקולד. מחלצים את הארטיקים מהתבניות וטובלים בשוקולד לציפוי.
- טובלים בקעריות עם התוספות, מחכים דקה להתקשות ומגישים, או שומרים במקפיא עד להגשה.
אופן הכנה
- במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה. מוסיפים את החלב המרוכז ותמצית הווניל ומקציפים 5 שניות לאיחוד.
- ממלאים את תבניות המגנום ומכניסים מקל לכל ארטיק. מכסים בניילון נצמד ומקפיאים למשך הלילה.
- לקראת הגשה, ממיסים במיקרוגל את השוקולד. מחלצים את הארטיקים מהתבניות וטובלים בשוקולד לציפוי.
- טובלים בקעריות עם התוספות, מחכים דקה להתקשות ומגישים, או שומרים במקפיא עד להגשה.
הערות
- אם אין תבנית מגנום, אפשר להשתמש בתבנית ארטיקים אחרת או בכוסות חד פעמיות
- אם רוצים ציפוי דק וקשיח יותר, אפשר לדלל את השוקולד במעט שמן
הערות
- אם אין תבנית מגנום, אפשר להשתמש בתבנית ארטיקים אחרת או בכוסות חד פעמיות
- אם רוצים ציפוי דק וקשיח יותר, אפשר לדלל את השוקולד במעט שמן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (106)
יש מתכון לארטיק מגנום פרווה?
אפשר להחליף את השמנת בקרם קוקוס (קר, מהמקרר), את החלב המרוכז בנוזל קוקוס מרוכז וממותק ואת שוקולד החלב בשוקולד מריר או לבן (יש פרווה)
אפשר לשים חצי שמנת מתוקה להקצפה וחצי שמנת לבישול/שמנת צימחית?
כן 🙂