ארטיק מגנום ביתי

ארטיק מגנום ביתי בקלי קלות ומ-4 מרכיבים בלבד. מתכון מושלם של קרין גורן שיצנן לכם את הקיץ
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    9 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה. מוסיפים את החלב המרוכז ותמצית הווניל ומקציפים 5 שניות לאיחוד.
  2. ממלאים את תבניות המגנום ומכניסים מקל לכל ארטיק. מכסים בניילון נצמד ומקפיאים למשך הלילה.
  3. לקראת הגשה, ממיסים במיקרוגל את השוקולד. מחלצים את הארטיקים מהתבניות וטובלים בשוקולד לציפוי.
  4. טובלים בקעריות עם התוספות, מחכים דקה להתקשות ומגישים, או שומרים במקפיא עד להגשה.

הערות

  • אם אין תבנית מגנום, אפשר להשתמש בתבנית ארטיקים אחרת או בכוסות חד פעמיות
  • אם רוצים ציפוי דק וקשיח יותר, אפשר לדלל את השוקולד במעט שמן

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (27)

    Avatar
    רבית קון

    יש אפשרות להכין מגנום ללא מרכיבים שמכילים חלב?

      Avatar
      Foody Foody

      במקרה הזה – אין תחליף פרווה לחלב מרוכז.

    Avatar
    רבקה

    הי האם במגנום יכול להשאר הרבה זמן על השולחן? או שהוא נמס אחרי כמה דקות?

      Avatar
      Foody Foody

      הוא נמס ממש כמו גלידה

    Avatar
    מורן

    בסרטון את מראה שאיך שאת מכניסה למיקרו את מיד טובלת את הארטיק ואצלי זה ישר נמס לא אמרת גם פחות או יותר את הכמות שהשוקולד אמור להיות במיקרו

      Avatar
      Foody Foody

      כשמחממים במיקרו עדיין אשר לחמם רק עד המסה ואפשר לחמם יותר מדי. שימי לב שהשוקולד המומס לא חם מדי, אם כם – לחכות קצת שיתקרר לפני הטבילה

    Avatar
    אודליה

    אם אני רואה שהגלידה תהיה שוקולד ולא וניל, מה אני צריכה להוסיף???

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody