ארטיק מגנום ביתי

ארטיק מגנום ביתי בקלי קלות ומ-4 מרכיבים בלבד. מתכון מושלם של קרין גורן שיצנן לכם את הקיץ
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    9 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

מגנום

  • 2
    מיכלים או 500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
  • 1
    קופסת שימורים או 400 גרם חלב מרוכז
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 300 גרם שוקולד חלב
  • 1 תרסיס שמן קנולה

קישוט

  • סוכריות צבעוניות
  • סוכריות שוקולד
  • קוקוס טחון

אופן הכנה

  1. במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה. מוסיפים את החלב המרוכז ותמצית הווניל ומקציפים 5 שניות לאיחוד.
  2. ממלאים את תבניות המגנום ומכניסים מקל לכל ארטיק. מכסים בניילון נצמד ומקפיאים למשך הלילה.
  3. לקראת הגשה, ממיסים במיקרוגל את השוקולד. מחלצים את הארטיקים מהתבניות וטובלים בשוקולד לציפוי.
  4. טובלים בקעריות עם התוספות, מחכים דקה להתקשות ומגישים, או שומרים במקפיא עד להגשה.

הערות

  • אם אין תבנית מגנום, אפשר להשתמש בתבנית ארטיקים אחרת או בכוסות חד פעמיות
  • אם רוצים ציפוי דק וקשיח יותר, אפשר לדלל את השוקולד במעט שמן

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (7)

    חיה

    רציתי לשאול אם נשארת לי בלילה של הארטיק ואין לי מספיק תבניות ,האם ניתן לשמור במקרר ולמלא בתבנית למחרת? למחרץ

      מערכת Foody

      אפשר למלא בכוסות חד פעמיות. בהצלחה!

      מערכת Foody

      בחנויות המתמחות לאפייה.

      בר

      ממליצה לקנות מעלי אקספרס עלה לי 25 שח ולא 250 כמו שרצו בארץ

    יפית פריידנרייך

    מה אם רוצים מגנום שוקולד? מהמוסיפים

      מערכת Foody

      אפשר להשתמש בשמנת מתוקה בטעם שוקולד שניתן לקנות בסופרמרקט במקום השמנת המתוקה הרגילה, או להוסיף 3 כפות קקאו לבלילה. בהצלחה!

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody