ארטיק מגנום ביתי

ארטיק מגנום ביתי בקלי קלות ומ-4 מרכיבים בלבד. מתכון מושלם של קרין גורן שיצנן לכם את הקיץ
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    9 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה. מוסיפים את החלב המרוכז ותמצית הווניל ומקציפים 5 שניות לאיחוד.
  2. ממלאים את תבניות המגנום ומכניסים מקל לכל ארטיק. מכסים בניילון נצמד ומקפיאים למשך הלילה.
  3. לקראת הגשה, ממיסים במיקרוגל את השוקולד. מחלצים את הארטיקים מהתבניות וטובלים בשוקולד לציפוי.
  4. טובלים בקעריות עם התוספות, מחכים דקה להתקשות ומגישים, או שומרים במקפיא עד להגשה.

הערות

  • אם אין תבנית מגנום, אפשר להשתמש בתבנית ארטיקים אחרת או בכוסות חד פעמיות
  • אם רוצים ציפוי דק וקשיח יותר, אפשר לדלל את השוקולד במעט שמן

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (24)

Avatar

    Avatar
    רבית קון

    יש אפשרות להכין מגנום ללא מרכיבים שמכילים חלב?

      Avatar
      Foody Foody

      במקרה הזה – אין תחליף פרווה לחלב מרוכז.

    Avatar
    רבקה

    הי האם במגנום יכול להשאר הרבה זמן על השולחן? או שהוא נמס אחרי כמה דקות?

      Avatar
      Foody Foody

      הוא נמס ממש כמו גלידה

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody