
-
מרכיבים7
-
הכנה 25 דק׳כולל 5 שעות
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 7 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 5 שעות | קלוריות | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים


תחתית פצפוצים
-
100 גרם שוקולד מריר
-
1/2 כוס נוטלה
-
4כוסות או 120 גרם פצפוצי אורז
שכבת שוקולד
-
300 גרם שוקולד מריר
-
1 מיכל שמנת מתוקה 38%
-
1 כפית גרידת תפוז
-
1 כף ליקר תפוזים

אופן הכנה
- מכינים את התחתית: במיקרוגל ממיסים שוקולד ומערבבים לתוכו את ממרח השוקולד. מוסיפים פצפוצי אורז ומערבבים עד שהם מצופים בתערובת. משטחים את התערובת על תבנית 20X27 מרופדת בנייר אפייה. מעבירים למקפיא.
- מכינים שכבת שוקולד תפוז: בסיר מביאים לסף רתיחה שמנת מתוקה. יוצקים על השוקולד ומערבבים עד שהוא נמס. מוסיפים קליפת תפוז וליקר ומערבבים. יוצקים על תחתית הפצפוצים ומקררים 4 שעות לפחות (או שעתיים במקפיא).
- פורסים בסכין טבולה במים רותחים לאצבעות.
אופן הכנה
- מכינים את התחתית: במיקרוגל ממיסים שוקולד ומערבבים לתוכו את ממרח השוקולד. מוסיפים פצפוצי אורז ומערבבים עד שהם מצופים בתערובת. משטחים את התערובת על תבנית 20X27 מרופדת בנייר אפייה. מעבירים למקפיא.
- מכינים שכבת שוקולד תפוז: בסיר מביאים לסף רתיחה שמנת מתוקה. יוצקים על השוקולד ומערבבים עד שהוא נמס. מוסיפים קליפת תפוז וליקר ומערבבים. יוצקים על תחתית הפצפוצים ומקררים 4 שעות לפחות (או שעתיים במקפיא).
- פורסים בסכין טבולה במים רותחים לאצבעות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (4)
היי, מה אפשר לשים במקום נוטלה?
כל ממרח אחר שאוהבים
אפשר להוריד את הליקר
כן