אצבעות שוקולד תפוז

קבלו מתכון מעולה של אצבעות שוקולד תפוז - חטיפים מפנקים ללא גלוטן, טעימים ומאוד פשוטים להכנה, עם שילוב טעמים מנצח של שוקולד ותפוז
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    5 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

תחתית פצפוצים

  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 1/2 כוס נוטלה
  • 4
    כוסות או 120 גרם פצפוצי אורז

שכבת שוקולד

  • 300 גרם שוקולד מריר
  • 1 מיכל שמנת מתוקה 38%
  • 1 כפית גרידת תפוז
  • 1 כף ליקר תפוזים

אופן הכנה

  1. מכינים את התחתית: במיקרוגל ממיסים שוקולד ומערבבים לתוכו את ממרח השוקולד. מוסיפים פצפוצי אורז ומערבבים עד שהם מצופים בתערובת. משטחים את התערובת על תבנית 20X27 מרופדת בנייר אפייה. מעבירים למקפיא.
  2. מכינים שכבת שוקולד תפוז: בסיר מביאים לסף רתיחה שמנת מתוקה. יוצקים על השוקולד ומערבבים עד שהוא נמס. מוסיפים קליפת תפוז וליקר ומערבבים. יוצקים על תחתית הפצפוצים ומקררים 4 שעות לפחות (או שעתיים במקפיא).
  3. פורסים בסכין טבולה במים רותחים לאצבעות.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody