אצבעות שוקולד תפוז

קבלו מתכון מעולה של אצבעות שוקולד תפוז - חטיפים מפנקים ללא גלוטן, טעימים ומאוד פשוטים להכנה, עם שילוב טעמים מנצח של שוקולד ותפוז
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    5 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

תחתית פצפוצים

אופן הכנה

  1. מכינים את התחתית: במיקרוגל ממיסים שוקולד ומערבבים לתוכו את ממרח השוקולד. מוסיפים פצפוצי אורז ומערבבים עד שהם מצופים בתערובת. משטחים את התערובת על תבנית 20X27 מרופדת בנייר אפייה. מעבירים למקפיא.
  2. מכינים שכבת שוקולד תפוז: בסיר מביאים לסף רתיחה שמנת מתוקה. יוצקים על השוקולד ומערבבים עד שהוא נמס. מוסיפים קליפת תפוז וליקר ומערבבים. יוצקים על תחתית הפצפוצים ומקררים 4 שעות לפחות (או שעתיים במקפיא).
  3. פורסים בסכין טבולה במים רותחים לאצבעות.

קטגוריות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody