
-
זמן הכנה15 דקות
-
זמן כוללשעה ו-40 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים5
מצרכים
עוגיות
-
1 חבילה בצק עלים קפוא
-
1 צנצנת נוטלה
אופן הכנה
- מפשירים בצק לפי הוראות היצרן.
- פורשים את הבצק על משטח העבודה ומחלקים לשניים שלושה חלקים לאורך.
- מורחים כל חלק בשכבה אחידה של ממרח שוקולד ומגלגלים משני הצדדים כך שייפגשו במרכז (כמו ספר תורה).
- מקפיאים 30 דקות להקלת הפריסה.
- מברישים את הגלילות בחלבון ומגלגלים בסוכר לציפוי.
- מחממים תנור ל-190 מעלות.
- פורסים לפרוסות בעובי 1 ס”מ (או קצת פחות אם רוצים עוגיות עדינות יותר) ומניחים באופן מרווח בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים עד להזהבה, מצננים ומגישים. לעוגיות שנשמרות יותר זמן מומלץ לייבש את העוגיות לקראת סוף האפייה: מנמיכים את חום התנור ל-140 מעלות ואופים עד להזהבה.
תגובה אחת
עדיף בצק עלים חמאה של מעדנות,טעים יותר ובריא יותר. (מנסיון)