
-
זמן הכנה15 דקות
-
זמן כולל40 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים5
אתם מוזמנים לשחק עם מידת המתיקות ולהתנסות עם תערובות של תבלינים שאתם אוהבים (למשל ציפורן, זנגביל, מוסקט ואפילו קצת פלפל אנגלי או פלפל שחור לא יזיק). אפשר גם להכין את אותו דבר בגרסה מלוחה - ללא סוכר, ובתבלינים פיקנטיים (זעתר, שום גבישי, צ’ילי וכד’).
מצרכים
-
2 חלבונים L
-
2 כפות מים
-
1 כוס סוכר לבן
-
1 כף קינמון טחון
-
3 כוסות אגוזי מלך
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-160 מעלות.
- מערבבים (לא מקציפים) חלבונים, סוכר וקינמון.
- מוסיפים אגוזים ומערבבים היטב עד שהם מצופים מכל הכיוונים.
- מפזרים על תבנית מרופדת נייר אפייה ואופים עד שהאגוזים מקבלים ציפוי זהוב וקריספי. מצננים, שומרים בצנצנת אטומה ומנשנשים.
תגובה אחת
זה מתאים גם עם שקדים?