אגוזים בציפוי קראנצ`י מתוק

רוצים להכין להכין נשנוש אולטימטיבי? נסו אגוזים בציפוי קראנצ`י מתוק. הוא פשוט להכנה, אפשר לשחק עם התוספות לפי הטעם, והוא בהחלט אחד הממכרים
רוצים להכין להכין נשנוש אולטימטיבי? נסו אגוזים בציפוי קראנצ`י מתוק. הוא פשוט להכנה, אפשר לשחק עם התוספות לפי הטעם, והוא בהחלט אחד הממכרים
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

אתם מוזמנים לשחק עם מידת המתיקות ולהתנסות עם תערובות של תבלינים שאתם אוהבים (למשל ציפורן, זנגביל, מוסקט ואפילו קצת פלפל אנגלי או פלפל שחור לא יזיק). אפשר גם להכין את אותו דבר בגרסה מלוחה – ללא סוכר, ובתבלינים פיקנטיים (זעתר, שום גבישי, צ’ילי וכד’).

מצרכים

מצרכים


תבנית מלבנית ענקית (תבנית תנור) - 40X32

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. מערבבים (לא מקציפים) חלבונים, סוכר וקינמון.
  3. מוסיפים אגוזים ומערבבים היטב עד שהם מצופים מכל הכיוונים.
  4. מפזרים על תבנית מרופדת נייר אפייה ואופים עד שהאגוזים מקבלים ציפוי זהוב וקריספי. מצננים, שומרים בצנצנת אטומה ומנשנשים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

תגיות