חלבון

``כתר`` מרנג. צילום: שאטרסטוק

“כתר“ מרנג

קרין גורן מלמדת להכין "כתר" מרנג - גרסה אוורירית, חגיגית, נטולת גלוטן וטעימה לעוגת פבלובה מפורסמת
עוגת שוקולד וקוקוס לפסח. צילום: דניאל לילה

עוגת שוקולד וקוקוס לפסח

עוגת שוקולד וקוקוס לפסח - סופר-מרשימה וטעימה עם תחתית קוקוס אפויה ועסיסית, מוס שוקולד עשיר ומהיר הכנה וציפוי קצפת מתוק. ויש גרסת פרווה
קרמבו כמו במכולת. צילום: שאטרסטוק

קרמבו כמו במכולת

קרמבו כמו במכולת זה קינוח שקל להכין לבד בבית במקום לקנות בחוץ: עם קצף חלבונים לבן אוורירי וציפוי שוקולד דקיק ומתפצח בפה, או ציפוי קרמל מהיר
עוגת תפוזים אוורירית. צילום: דניאל לילה

עוגת תפוזים אוורירית

עוגת תפוזים אוורירית זו עוגת פרווה מעולה, גבוהה, יפה, טעימה וארומטית בטירוף. הכי נוח להכין אותה בסיר פלא, אבל אפשר גם בתבנית עגולה רגילה שיש בכל בית
עוגת שזיפים של פעם. צילום: דניאל לילה

עוגת שזיפים של פעם

עוגת שזיפים של פעם זו עוגה נוסטלגית מושלמת, עוגה טעימה של סבתות - תחתית פריכה, שכבת שזיפים מתוקים, ענן קצף חלבון ופירורים פריכים וזהובים מעל
עוגת קצפת עם תותים ומרנג הפלאים. צילום: דניאל לילה

עוגת קצפת עם תותים ומרנג הפלאים

עוגת קצפת עם תותים ומרנג הפלאים זו עוגת שכבות מהממת המורכבת מתחתית פירורי מרנג ללא הקצפה שמכינים במיקרוגל, קצפת וניל ושכבת תותים בג'לי אדום
עוגת גבינה ב-3 שכבות. צילום: דניאל לילה

עוגת גבינה ב-3 שכבות

עוגת גבינה ב-3 שכבות זו עוגה טעימה, יפה, חגיגית ופשוטה להכנה, מ-5 מרכיבים בלבד, שכוללת שכבת טורט, שכבת גבינה ושכבת קצף חלבונים
עוגת גבינה אפויה קלאסית. צילום: דניאל לילה

עוגת גבינה אפויה קלאסית

עוגת גבינה אפויה קלאסית טעימה, גבוהה, יפה וחגיגית במיוחד. בואו ללמוד איך מכינים אותה נכון, כדי שתצא גבוהה ומרשימה ממש כמו בקונדיטוריה
עוגת גבינה אפויה עם שמנת חמוצה. צילום: דניאל לילה

עוגת גבינה אפויה עם שמנת חמוצה

עוגת גבינה אפויה עם שמנת חמוצה זו עוגת גבינה קלאסית, הפעם ללא תחתית, שמכינים בקלות ומצפים בשכבה מבריקה של שמנת חמוצה למראה חגיגי במיוחד
עוגיות שושני קצף. צילום: דניאל לילה

עוגיות שושנים

עוגיות שושנים של סבתות, עם בצק פריך מועשר בחלמונים, ומלית של קצף מרנג מתוק, שמגלגלים ביחד ופורסים לעוגיות שנראות כמו שושנים מתוקות
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים