מברשת

חלה עגולה במתנה. צילום: שאטרסטוק

חלה עגולה במתנה

חלה עגולה במתנה זו חלה קלועה מסביב לקערית חרס שמתאימה לאפייה. החלה תופחת סביבה, ואחרי האפייה ממלאים את הקערית בדבש או ריבה תוצרת בית
קראנץ פרג של הקונדיטור הנס ברטלה. צילום: דניאל לילה

קראנץ פרג של הקונדיטור הנס ברטלה

קראנץ פרג של הקונדיטור הנס ברטלה זה מאפה שמרים עשיר, טעים, יפהפה ומרשים בצורת בורג עם מלית עשירה של פרג בתוספת דבש, שקדים וצימוקים
עוגת שמרים

עוגת שמרים “משוך אותי”

עוגת שמרים "משוך אותי" זו עוגה שפורסים בידיים, בלי סכין, עם מלית שוקולד קלה להכנה. אפשר למלא את העוגה גם במלית אגוזים או כל מלית אחרת
עוגת טחינה ושומשום. צילום: דניאל לילה

עוגת טחינה ושומשום

עוגת טחינה ושומשום זו עוגה טעימה, רכה-רכה, נימוחה ונמסה בפה. היא פשוטה להכנה, והטחינה הגולמית מעניקה לה טעם וריח שישגעו כל מי שאוהב חלבה
עוגיות הפתק הסודי. צילום: סטודיו קוקימדיה

עוגיות הפתק הסודי

עוגיות הפתק הסודי הן עוגיות מתוקות ופריכות, פשוטות להכנה, שמסתירות בפנים מסר סודי. כיוון קיפולי הבצק חשוב, כדי שהפתק לא ייקרע כששוברים את העוגייה
סינרול. צילום: דניאל לילה

סינרול

סינרול זה מאפה שמרים מתוק ואוורירי בצורת שבלולים אישיים, קרוב משפחה של הסינבון האמריקאי המפורסם, עם נוכחות חזקה של קינמון
סוכריות בקלאווה. צילום: דניאל לילה

סוכריות בקלאווה

סוכריות בקלאווה זה בקלאוות אישיות מתוקות (במראה ובטעם), בעיצוב של סוכרייה עטופה. ההכנה קלה וכיפית, והתוצאה נשארת טרייה ופריכה גם אחרי שבוע