מאפינס מוקה בזיגוג קפה

מאפינס מוקה בזיגוג קפה אלה מאפים אישיים מתוקים עם שוקולד אמיתי, עשירים בטעם ובקפאין, שנשארים טריים אפילו יומיים-שלושה אחרי האפייה
מאפינס מוקה בזיגוג קפה אלה מאפים אישיים מתוקים עם שוקולד אמיתי, עשירים בטעם ובקפאין, שנשארים טריים אפילו יומיים-שלושה אחרי האפייה
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

זיגוג שוקולד וקפה

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את המאפינס: מחממים תנור ל-180 מעלות. ממיסים יחד שוקולד וחמאה. מצננים מעט, מוסיפים ביצה, חלב, סוכר וסוכר וניל ומערבבים. מנפים לקערה גדולה קמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה, קקאו ונס קפה. יוצרים גומה ומוזגים פנימה את הנוזלים. מערבבים כמה שפחות, לתערובת עם מעט גושים.
  2. יוצקים לתבנית שקעים.
  3. אופים כ-15 דקות עד שהמאפינס יציבים למגע (אבל לא יבשים).
  4. מזגגים ומקשטים: מחממים בסיר על אש נמוכה את חומרי הזיגוג (או בקערה במיקרוגל) ומערבבים לתערובת חלקה. טובלים את כיפת המאפינס ברוטב. מקשטים בפולי קפה ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    אביגיל

    מה אפשר לשים במקום סירופ תירס? סירופ מייפל זה טוב?

      Avatar
      קרין גורן

      אפשר לוותר עליו

    Avatar
    משב לסינגר

    יצא לי רק 9 מאפינס כמה זיגוג לעשות?

      Avatar
      קרין גורן

      את הכמות שבמתכון

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר. בכמות זהה. המאפינס עשויים לצאת קצת שונים בטעם ובמרקם

קטגוריות