-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
100 גרם חמאה רכה
-
1 גביע גבינה לבנה 3%
-
1 גביע קוטג’
-
3 ביצים L
-
3 1/2כוסות או 500 גרם קמח תופח
-
1 כפית מלח דק
-
1 1/2 כוסות גבינת קשקבל
אופן הכנה
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה רכה עם גבינה וקוטג’.
- מוסיפים את הביצים אחת אחת.
- מוסיפים קמח ומלח ואת הגבינה הקשה המגוררת ומעבדים לבצק רך ודביק.
- ממלאים תבנית מאפינס סיליקון משומנת בתרסיס שמן בתערובת עד שני שליש גובה. אם לא אופים מיד- משמנים בתרסיס שמן, מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר עד לאפייה (יום-יומיים).
- מחממים תנור ל-180 מעלות, מפזרים שומשום אם רוצים ואופים כ-25 דקות עד להזהבה.
- מגישים מיד.
אופן הכנה
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה רכה עם גבינה וקוטג’.
- מוסיפים את הביצים אחת אחת.
- מוסיפים קמח ומלח ואת הגבינה הקשה המגוררת ומעבדים לבצק רך ודביק.
- ממלאים תבנית מאפינס סיליקון משומנת בתרסיס שמן בתערובת עד שני שליש גובה. אם לא אופים מיד- משמנים בתרסיס שמן, מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר עד לאפייה (יום-יומיים).
- מחממים תנור ל-180 מעלות, מפזרים שומשום אם רוצים ואופים כ-25 דקות עד להזהבה.
- מגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (27)
אפשר להקפיא אותן? או רק טרי?
אפשר להקפיא
מתכון משגע !!! מצליח בכל פעם … מוסיפה למעלה גרעיני חמניה , דלעת …תודה לך קרין גורן את אגדית !!!!!
איזה כיף, עדי!
האם אפשר להחליף את הגבינה לבנה בגבינה אחרת?
אפשר ריקוטה