לדף הבית
מתכוניםבחושות
מאפינס פיצה
חומרים
1 כוס חלב 
2 ביצים
רבע כוס שמן זית
1 כפית גדושה אורגנו
1 כפית מלח
2 כוסות קמח תופח
1 כוס גבינת מוצרלה מגוררת
עגבניות שרי קטנות, חצויות
מעט קטשופ, לקישוט
עוד קצת מוצרלה, לקישוט
אופן ההכנה
טורפים בקנקן חלב, ביצים, שמן זית, אורגנו ומלח. לקערה גדולה מנפים קמח תופח, יוצרים גומה בקמח ומוזגים פנימה את תערובת החלב.
מערבבים עד שהתערובת כמעט חלקה. מוסיפים גבינה וחצאי עגבניות ומערבבים. מזלפים קטשופ מעל ומערבבים קלות למראה שיש.
מוזגים לתבניות מאפינס מרופדות במנז'טים ומפזרים עוד קצת גבינה מגוררת מעל לקישוט. אופים בתנור שחומם ל-190 מעלות 15-20 דקות, עד להזהבה. 


רוצים עוד מלוחים שילדים אוהבים? הנה כמה רעיונות:
   

   

 
פרצופיצה
למתכון


עוגיות בייגלה שומשום מלוחות
למתכון

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody
SapSap