סופלה גבינה דל שומן

סופלה גבינה דל שומן זה קינוח אישי עדין וטעים, ללא גלוטן, שמכינים בתבניות אישיות, עם אמבט מים בתנור, ששומר על לחות ועסיסיות הקינוח
סופלה גבינה דל שומן זה קינוח אישי עדין וטעים, ללא גלוטן, שמכינים בתבניות אישיות, עם אמבט מים בתנור, ששומר על לחות ועסיסיות הקינוח
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

סופלה תמיד נחשב לאחד המתוקים הכי מסובכים להכנה, אבל בעצם אם אתם יודעים להכין עוגת גבינה אפויה, אתם יודעים להכין סופלה. הסופלה הזה דל שומן אבל עמוס בטעם נפלא.

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-220 מעלות. שמים בתחתית התנור תבנית עם מים רותחים להעשרת סביבת האפייה באדים.
  2. בקערה טורפים גבינה עם שמנת חמוצה, חלמונים, 3/4 כוס מהסוכר ותמצית וניל. מוסיפים קורנפלור וטורפים היטב עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים.
  3. במיקסר מקציפים 6 חלבונים עד לקבלת קצף לבנבן ורך. מוסיפים את יתרת הסוכר (3/4 כוס) בהדרגה ומקציפים עד לקבלת קצף יציב ומבריק. טורפים שליש מהקצף לתערובת הגבינה ומקפלים פנימה בעדינות את יתרת הקצף, רק עד לקבלת תערובת אחידה ואוורירית.
  4. משמנים את התבניות במעט חמאה ומפזרים סוכר על הדפנות הפנימיות של התבנית. יוצקים את התערובת לתבניות המשומנות.
  5. שמים בעדינות את התבניות עם הבלילה בתוך התבנית עם המים שבתנור ואופים כ-10 דקות, עד שפני העוגות מזהיבים ויבשים למגע. מנמיכים את חום התנור ל-160 מעלות ואופים עוד כ-25 דקות, עד שהמאפים תפוחים, שחומים ויציבים למגע.
  6. מוציאים מהתנור (בזהירות! שלא יחדרו מים לעוגות) את תבנית המים עם תבניות העוגה בתוכה. מגישים מיד בקישוט אבקת סוכר. או שומרים במקרר ומחממים שוב בתנור חם (180 מעלות ותבנית עם אדים בפנים) למשך 10 דקות לפני ההגשה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (10)

Avatar

      Foody team
      מערכת Foody

      יש להקציף סכ”ה 6 חלבונים (4 מהביצים בהם השתמשתם בחלמונים ועוד 2 חלבונים מ2 ביצים נוספות). בהצלחה!

הצג עוד

קטגוריות