לדף הבית
 
מתכוניםפאי
פאי פירות לימי דיאטה
כמות: 12 עוגות פאי אישיות
חומרים
לסלסילות פילו:
1 חב' דפי פילו
תרסיס שמן
סוכר, לפיזור
למלית:
250 גרם גבינה 5% או 3% שומן במרקם של גבינת שמנת, בטמפ החדר
1 מיכל יוגורט 0%
1/2  כוס חלב
1 חב' אינסטנט פודינג וניל
2 שקיות סוכר וניל
לפירות:
פירות טריים חתוכים
או פירות יער טריים או דובדבנים שלמים
לזיגוג:
זיגוג שקוף (נפאג') או ריבת משמש
מעט מים רותחים לדילול
אופן ההכנה
מכינים את סלסילות הפילו:
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מניחים דף פילו על משטח העבודה (הכי נוח על נייר אפייה). מרססים בשמן ומכסים בדף נוסף. מפזרים סוכר, חותכים לריבועים ומניחים כל זוג ריבועים אחד על השני (באלכסון) בתבניות פאי אישיות.
אופים עד להזהבה ומצננים.
מכינים את הקרם: 
מקציפים יחד גבינה עם יוגורט, חלב, אינסטנט פודינג וסוכר וניל.

מרכיבים ומזגגים:
ממלאים בכף או שקית זילוף את הסלסלות האפויות.
מסדרים פירות טריים חתוכים על הקרם.
מדללים את הזיגוג במעט מים רותחים ומברישים בעדינות את הפירות. מגישים מיד
.



 מחפשים עוד קינוחי לייט? הנה כמה הצעות:
                          
סופלה גבינה דל שומן   
למתכון

  עוגת שוקולד לייט,
של רוני ונציה
 למתכון