עוגיות הלב הפועם

מחפשים מתכון שמתאים ליום האהבה? קבלו עוגיות הלב הפועם - עוגיות רכות, חגיגיות וסופר טעימות בצורת לב עם עיטור חמוד של סוכריות צבעוניות
מחפשים מתכון שמתאים ליום האהבה? קבלו עוגיות הלב הפועם - עוגיות רכות, חגיגיות וסופר טעימות בצורת לב עם עיטור חמוד של סוכריות צבעוניות
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. בקערה גדולה שמים את כל חומרי הבצק ולשים בידיים רק עד שמתקבל בצק אחיד. אם הבצק יבש מדי - מוסיפים כף מים, ואם הוא דביק - מוסיפים מעט קמח, או מכניסים למקפיא ל- 10 דקות.
  2. מרדדים על נייר אפייה מקומח לעובי 1/2 ס”מ וקורצים לבבות בעזרת חותכן עוגיות.
  3. מניחים את הלבבות באופן מרווח תבנית ואופים בתנור שחומם ל-180 מעלות כ-15 דקות עד להזהבה.
  4. מוציאים מהתנור ומורחים מיד בחלבון ומפזרים סוכריות קופצות. מחזירים לתנור ל-1/2 דקה לייבוש החלבון. מצננים ואוכלים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (17)

Avatar

    Avatar
    מיכל מגנר

    אפשר להכין מהבצק בה עוגת מספרים?

    Avatar
    מורן

    אם יש קמח תופח לוותר על אבקת אפיה?

      Foody team
      מערכת Foody

      כן

הצג עוד

קטגוריות