לדף הבית
 
מתכוניםשוקולד
יצירה בשוקולד וסוכריות
כל הכיף בשוקולדים האלה זה התבניות המיוחדות - אני אוהבת להשתמש בתבניות לקרח מסיליקון בצורות שונות.
כמות:  המון שוקולדים קטנים (תלוי בגודל התבנית בה השתמשתם)
חומרים
300 גרם שוקולד מריר או לבן, מומס
2-3 כפות שמן
סוכריות צבעוניות מסוגים שונים
יצירה בשוקולד וסוכריות
אופן ההכנה

מערבבים את השוקולד המומס והשמן.
מפזרים סוכריות בתחתית תבנית סיליקון לקוביות קרח בצורות שונות. מוזגים שוקולד מעל ומקפיאים.
משחררים בלחיצה מהתבנית את ממתקי השוקולד.




רוצים עוד מתכונים שילדים אוהבים להכין? בבקשה:
  קרפ נוטלה בשכבות  

   

 
קרפ נוטלה קרוץ לצורות
למתכון


פרצופיצה- פיצות אישיות בצורת פרצופים
למתכון

תבנית לסוכריות ושוקולד בצורת לבבות
למוצר בחנות האתר