עוגת זברה

עוגת זברה היא אחת מעוגות הביסקוויטים הכי שוות שיש, ללא אפייה וממש קלה שמכינים מפתי בר שוקו ותערובת גבינה מתוקה וקטיפתית. המראה המרשים שלה נחשף בחיתוך הראשון
עוגת זברה היא אחת מעוגות הביסקוויטים הכי שוות שיש, ללא אפייה וממש קלה שמכינים מפתי בר שוקו ותערובת גבינה מתוקה וקטיפתית. המראה המרשים שלה נחשף בחיתוך הראשון
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 12 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 12 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

אין כמו עוגת זברה! זו העוגה הכי קלה ומהירה, אפשר להכין אותה בקלי קלות עם הילדים, והיא תמיד מתחסלת ראשונה על שולחן הקינוחים. קבלו את הגרסה הכי קלה שיש לעוגת הביסקוויטים הכי טעימה בעולם – עוגת זברה משגעת עם קרם גבינה מהיר ושכבות פתי בר יפהפיות במראה מרשים במיוחד שנחשף בחיתוך הראשון.

מצרכים להכנת עוגת זברה

מצרכים להכנת עוגת זברה


plus minus

קרם עוגת זברה

להרטבת הביסקוויטים

קישוט עוגת זברה


אופן הכנה

  1. מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט פודינג וסוכר, במהירות גבוהה למשך 2 דקות בערך, עד שהתערובת הופכת לקרם. מוסיפים גבינה וממשיכים להקציף עוד 10 שניות.
  2. מוזגים את התערובת לתבנית המשומנת ומיישרים בעזרת לקקן. משאירים 2-3 כפות של קרם בצד (למריחה על העוגה אחרי הכנסת הביסקוויטים).
  3. טובלים ביסקוויט בחלב לזמן קצר (סופרים עד 3 ומוציאים).
  4. מכניסים את הביסקוויט הרטוב לתוך הקרם, עד שהוא נוגע בתחתית התבנית.
  5. ממשיכים באותו אופן עד שהתבנית מלאה בשורות צפופות של ביסקוויטים רטובים. מורחים מלמעלה את הקרם ששמרנו בצד, לכיסוי מלא של הביסקוויטים.
  6. מקפיאים את העוגה למשך הלילה. הופכים על מגש ומסירים את התבנית.
  7. מגררים שוקולד בפומפייה מעל העוגה. חותכים פרוסה מכל קצה של העוגה כדי לחשוף את דוגמת הזברה.
  8. מפשירים שעה במקרר ומגישים קר.

הערות

  • מכינים את העוגה בתבנית חד פעמית או סיליקון בלבד, כדי שהחילוץ יהיה נוח.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (66)

Avatar

    Avatar
    שירה

    תודה רבה יצא מעולה, האם אפשר להקפיא?

      Avatar
      קרין גורן

      איזה כיף שיצא מעולה! אפשר להקפיא

      Avatar
      קרין גורן

      היי אלישבע, כן, אפשר להמיר את המצרכים למוצרי פרווה: חמאה למחמאה, חלב לחלב צמחי (שקדים או סויה) שמנת מתוקה לשמנת צמחית וכד’.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות