עוגת שוקולד חמה עם הפתעת פררו רושה

עוגת שוקולד חמה עם הפתעת פררו רושה זו עוגה זריזה ופשוטה להכנה שמכינים מתערובת מוכנה ומגישים עם רוטב שוקולד חם. ההפתעה מסתתרת בפנים
עוגת שוקולד חמה עם הפתעת פררו רושה זו עוגה זריזה ופשוטה להכנה שמכינים מתערובת מוכנה ומגישים עם רוטב שוקולד חם. ההפתעה מסתתרת בפנים
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה במילוי פררו רושה: מחממים תנור ל-180מעלות.
  2. מכינים את העוגה לפי ההוראות על האריזה.
  3. מזלפים לכלי אפייה אישיים (מנייר או אלומיניום) משומנים בתרסיס שמן.
  4. מחביאים בכל עוגה ממתק פררו רושה. אופים כ-10-12 דקות, עד שהשוליים מתייצבים.
  5. מגישים מיד.
  6. מכינים רוטב, מקשטים ומגישים: בסיר קטן מחממים לסף רתיחה שמנת מתוקה. יוצקים על השוקולד ומערבבים עד שהוא נמס.
  7. מוזגים לצלחת, מקשטים בנקודות שוקולד לבן ובעזרת קיסם מערבלים קלות ליצירת קישוטים.
  8. שמים במרכז הצלחת את העוגה ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות