לדף הבית
 
מתכוניםבחושות
עוגת מייפל
אין בה בכלל מייפל עד הרגע האחרון... ואז משקים אותה היטב בסירופ, לטעם משגע של מייפל. 
גרסה למתכון הגאוני שמסתובב באינטרנט.
כמות: תבנית עגולה בקוטר 26 או תבנית סיליקון קוגלהוף או 3 אינגליש קייק
חומרים
לעוגה:
6 ביצים
2 כוסות סוכר
4 סוכר וניל
2 גביעים שמנת חמוצה
1 כוס שמן
3 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
1 כוס אגוזים קצוצים
לציפוי:
סירופ מייפל- להרטבת העוגה לאחר האפייה
עוגת מייפל
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-160 מעלות (אם אופים בתבנית קוגלהוף) או ל-180 מעלות (אם אופים בתבניות אינגליש קייק). 
מערבבים את כל החומרים לפי הסדר (לעוגה אוורירית יותר מקציפים את הביצים ושני סוגי הסוכר 5 דקות).
יוצקים לתבנית ואופים כ-50 דקות לעוגה עגולה (כ-35 דקות לאינגליש קייק).
מוציאים מהתנור ומייד מוזגים על העוגה סירופ מייפל בנדיבות.
מצננים לחלוטין לפני שפורסים ואוכלים.

 

רוצים עוד מתכונים שלא דורשים מיקסר? הציצו גם באלה:
 

   

 

                 
עוגת בננה ופעמיים מייפל
למתכון

  עוגת שוקו-וניל עם מקופלת לבנה
למתכון

תבנית קוגלהוף מסיליקון
למוצר בחנות האתר
תבנית בציפוי טפלון
למוצר בחנות האתר