לדף הבית
מתכוניםעוגיות
עוגיות חמאת בוטנים מוטבעות
אפשר לשדרג את המראה של העוגיות, טובלים אותן בשוקולד מומס לפני ההגשה. אם מתכוונים לשמור אותן ולא לאכול במקום לא רצוי לטבול - השוקולד יימס ו"ילכלך" את העוגיות.
כמות: כ 30 עוגיות
חומרים
1 כוס חמאת בוטנים (חלקה או עם שבבי בוטנים) (280 גרם)
1 כוס סוכר (200 גרם)
1 ביצה
עוגיות חמאת בוטנים
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מערבבים יחד את כל החומרים בקערה לקבלת תערובת אחידה. מגלגלים את התערובת בידיים רטובות לכדורים בקוטר 3-4 ס"מ ומניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה (אם הבצק רך מדי לעיצוב, מכסים ומעבירים למקרר לחצי שעה).
לוחצים את החותמת על כל כדור ליצירת הדוגמא. החותמת פוחסת את הכדורים וזה בסדר.
אופים 10-8 דקות בלבד, עד שהעוגיות יציבות למגע בשוליים ועדיין בהירות ורכות במרכז. מצננים לחלוטין לפני שמגישים (כשהעוגיות חמות הן מתפרקות בקלות). שומרים בכלי אטום בטמפ' החדר.


אוהבים חמאת בוטנים? הציצו גם בקישורים הבאים:

    חותמות לעוגיות

 

עוגיות שוקולד צ'יפס וחמאת בוטנים
למתכון
  חטיף גרנולה אפוי עם חמאת בוטנים
למתכון
חותמת ספוג להטבעת עוגיות/ צביעת בצק סוכר
למוצר בחנות האתר
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody
SapSap