לדף הבית
 
מתכוניםכל מיני
גרנולה תוצרת בית
כמות: צנצנת גדולה של גרנולה
חומרים
500 גרם שיבולת שועל
1/4 כוס מכל אחת מהתוספות הבאות:
פרג שלם, זרעי פשתן, קוקוס, שומשום, גרעיני דלעת
1/2 כוס פיסטוקים קלופים
3/4 כוס שמן
1 כוס דבש מחומם מעט
גרנולה ביתית
אופן ההכנה
מערבבים יחד את החומרים היבשים, יוצקים דבש ושמן ומערבבים היטב. מפזרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים ב-180 מעלות כ-30 דקות עד להזהבה. מערבבים מדי פעם את התערובת בתבנית.
מצננים לחלוטין ומפוררים בידיים. שומרים בצנצנת אטומה.



אוהבים גרנולה? נסו גם את המתכונים הבאים:

  אנרגי בר

                

חטיף גרנולה אפוי, עם חמאת בוטנים ופיצוחים
למתכון
  אנרג'י בר, עם קוקוס ופירות יבשים
למתכון