עוגיות לב בתוך לב

עוגיות לב בתוך לב אלה עוגיות חמאה בשני צבעים בצורת לב, טעימות ופשוטות להכנה, שמתאימות כמתנה למי שאוהבים, ובמיוחד ליום האהבה
עוגיות לב בתוך לב אלה עוגיות חמאה בשני צבעים בצורת לב, טעימות ופשוטות להכנה, שמתאימות כמתנה למי שאוהבים, ובמיוחד ליום האהבה
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק בהיר

תוספת לבצק כהה


אופן הכנה

  1. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה ואבקת סוכר במהירות נמוכה 2 דקות, עד לתערובת קרמית. מוסיפים וניל ומעבדים קצרות.
  2. מנפים יחד קמח ומלח. מוסיפים חלב יחד עם 1/2 כוס מתערובת הקמח (פחות או יותר). מעבדים למשחה חלקה ואחידה. מוסיפים את יתרת הקמח ומעבדים קצרות רק על שמתקבל בצק רך ואחיד.
  3. מחלקים לשני חלקים ולשים לתוך 1/2 מהבצק את הקקאו לקבלת בצק חום.
  4. עוטפים את הבצקים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.
  5. מחממים תנור ל-180 מעלות. על נייר אפייה מקומח קלות מרדדים כל אחד מהבצקים לעלה בעובי 1/2 ס”מ.
  6. קורצים בעזרת לבבות גדולים וקורצים לב קטן מתוך כל לב גדול. מחליפים את הלב הפנימי כך שיתקבל לב פנימי בצבע בצק מנוגד. נועצים שיפוד עץ או מקל בכל עוגייה ואופים כ-15 דקות, עד שהעוגיות יציבות למגע וזהובות.
  7. מצננים לחלוטין לפני שמפרידים מהנייר.
  8. עוטפים בצלופן ונותנים במתנה למי שאוהבים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (7)

Avatar

    Avatar
    אופה צעירה

    האם העוגיות טובות בהקפאה?

      Avatar
      קרין גורן

      היי מירי, כן אפשר להקפיא אותן

הצג עוד

קטגוריות