לדף הבית
 
בצק פיצה דל שומן, של השף הצמוד שלי. לא צריך להכין אותו מראש כי הוא לא צריך לתפוח לפני האפייה. אפשר להכין פיצה, פוקצ'ה עם ירקות קלויים וכו'. יוצא מדהים! אי אפשר לזהות שאין שמרים.
כמות: 2 פיצות גדולות ושמנמנות (או 3 פיצות דקות)
חומרים
5 כוסות קמח תופח (700 גרם)
2 ביצים
2 גביעים יוגורט דל שומן 1.5% (400 גרם)
1 כפית מלח
1 כף סוכר
תוספות לפי הטעם (למשל- שמן זית וירקות קלויים, רוטב עגבניות וגבינה מגוררת וכו')
 
פיצה בלי שמרים
אופן ההכנה
מחממים את התנור לחום המקסימלי שלו.
לשים את כל החומרים לבצק רך, בידיים או במיקסר עם וו לישה (רק לאיחוד, לא צריך ללוש לישה ארוכה כמו בבצקי שמרים).
מחלקים ל-2 כדורים. אם יש זמן, מניחים למנוחה של כמה דקות בצד, לפני הרידוד.
מרדדים ומעבירים לתבנית.
מסדרים מעל תוספות לפי הטעם.
מעבירים לתנור (אם משתמשים בתבנית מחוררת לפיצה, מניחים אותה על רשת התנור) ואופים כ-10 דקות.
מכורים לפיצה? יש לנו עוד רעיונות בשבילכם:

פיצה ביתית הורסת, מבצק שמרים
למתכון
מאפינס פיצה מהירים
למתכון
תבנית פיצה קריספר, עם ציפוי נגד הדבקות
למוצר