עוגיות שומשום מהירות לבוקר טוב

עוגיות שומשום פשוטות שתמיד כיף שיהיו בבית. נשמרות נהדר הרבה זמן בקופסא סגורה. מומלץ להכפיל כמויות!
עוגיות שומשום פשוטות שתמיד כיף שיהיו בבית. נשמרות נהדר הרבה זמן בקופסא סגורה. מומלץ להכפיל כמויות!
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

עוגיות שומשום פשוטות שתמיד כיף שיהיו בבית. נשמרות נהדר הרבה זמן בקופסא סגורה. מומלץ להכפיל כמויות!

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. בקערה מערבבים את החומרים לפי הסדר לתערובת אחידה.
  3. משטחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  4. חורצים בסכין למעוינים (לסימון צורת העוגיות ולהקלה על החיתוך אחרי האפייה).
  5. אופים כ-30 דקות, להזהבה.
  6. פורסים בהתאם לסימון כשהמאפה עדיין חם וקצת רך (הוא מתקשה בקירור). מצננים וטובלים בקפה.

הערות

  • לפיזור מעל העוגיות אפשר להשתמש ב-1 כוס אגוזים וגרעינים, קלופים, לא קלויים ולא מומלחים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (13)

Avatar

      Avatar
      קרין גורן

      כן בהחלט

      Foody team
      מערכת Foody

      בקופסה

הצג עוד

קטגוריות