לדף הבית
 
כמות: 15-20 עוגיות
חומרים
200 גרם חמאה רכה
200 גרם אבקת סוכר (2 שקיות) 
3 חלמונים
1 חבילה (80 גרם) אינסטנט פודינג וניל
200 גרם קורנפלור (1/2 1 כוסות, פחות כף)
200 גרם קמח (1/2 1 כוסות, פחות כף)
2 כפיות אבקת אפייה
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
למלית:
ריבת חלב
לציפוי:
קוקוס
אלפחורס
אופן ההכנה
מעבדים חמאה ואבקת סוכר במיקסר עם וו גיטרה לתערובת חלקה ואוורירית. מוסיפים חלמונים ומעבדים, עד שהתערובת אחידה. 
מנפים יחד את שאר החומרים, מוסיפים לתערובת ומעבדים רק עד לבצק אחיד. יוצרים כדור, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים. 
מחממים תנור ל-170 מעלות. 
מרדדים את הבצק לעלה בעובי 1/2 ס"מ וקורצים לעיגולים בקוטר 5 ס"מ. 
מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 10-12 דקות, עד שהעוגיות מתחילות להזהיב בשוליים ועדיין בהירות במרכז. מצננים לחלוטין. 
מורחים כפית ריבת חלב על חצי מכמות העוגיות. מצמידים להן עוגיה ריקה, ליצירת סנדוויץ'. לוחצים מעט את העוגיות, כדי שהריבה תציץ מהשוליים (אם אוהבים הרבה ריבה, אפשר למרוח על כל הדפנות). 
מגלגלים את העוגיות בקוקוס.
לא טועמים מיד - העוגיות משתבחות מאוד כעבור יום.



אהבתם את המתכון? קבלו עוד הצעות מתוקות:
 
                        
מתכון נוסף לחובבי ריבת החלב: עוגת גבינה קרה וריבת חלב
למתכון
  ומה עושים עם החלבונים שנשארו?
לכתבה