לדף הבית
מתכוניםכל מיני
סוכריות חרוסת על מקל בציפוי שוקולד לבן
הגשה משודרגת לחרוסת הקלאסית. לגרסת פרווה (שמתאימה גם לליל הסדר) משתמשים ב"שוקולד לבן פרווה" (נקרא גם"צ'יפס לבן").
כמות: כ 20 סוכריות
חומרים
 לחרוסת:
1 מיכל ממרח תמרים (450 גרם)
דבש לפי הטעם (אני שמה 2 כפות)
3 כפות יין אדום מתוק
1 כוס אגוזים קצוצים דק
רבע כוס קוקוס
רבע כוס שומשום
1 כפית קינמון 
1/4 כפית  ציפורן
ציפוי שוקולד לבן:
300 גרם שוקולד לבן
2 כפות שמן
ממתקי חרוסת
אופן ההכנה
מערבבים יחד את כל חומרי החרוסת. מקפיאים עד שהתערובת נוחה לגלגול.
מגלגלים את התערובת לכדורים ונועצים מקל במרכז כל שקע. מקפיאים שוב. 
ממיסים שוקולד לבן ומערבבים לתוכו שמן. טובלים את הסוכריות הקפואות בשוקולד הלבן מניחים אותן על מגש מרופד בנייר אפייה – לכיסוי מלא צריך לצפות פעמיים. 
שומרים במקרר עד ההגשה.



מחפשים מתכונים נוספים לפסח? הנה כמה הצעות:

פוקצה לפסח

                        
עוגיות שוקולד מושחתות לפסח
למתכון
  פוקאצ'ה מקמח מצה
למתכון
SapSap