פאי שוקולד-בננות וקפה ללא אפייה

פאי שוקולד-בננות וקפה ללא אפייה זה עוגה מושחתת עם בסיס עוגיות אוראו, קרם שוקולד-קפה עשיר, פרוסות בננה וקצפת קפה אוורירית ומפנקת
פאי שוקולד-בננות וקפה ללא אפייה זה עוגה מושחתת עם בסיס עוגיות אוראו, קרם שוקולד-קפה עשיר, פרוסות בננה וקצפת קפה אוורירית ומפנקת
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

פאי מושחת עם קצת קפה שיעזור לי להתחיל את היום עם הרבה אנרגיה. לא צריך אפילו לחמם תנור ואפשר להכין כל שלב בנפרד עד ההרכבה, ככה שאם היום שלכם אפילו יותר עמוס אפשר להכין את התחתית והקרם בבוקר ולסיים את ההרכבה מאוחר יותר (רק שאת הקרם שומרים במקרר במקום במקפיא).

מצרכים

מצרכים


תבנית טארט 26 ס"מ

בסיס וקישוט

קרם שוקולד

בננות

קצפת קפה


אופן הכנה

  1. מכינים את הבסיס: טוחנים עוגיות עם חמאה מומסת, לקבלת תערובת במרקם של חול רטוב (אם רוצים, שומרים מעט פירורי עוגיות, לקישוט, לפני שמוסיפים חמאה).
  2. מהדקים לבסיס ולדפנות של תבנית פאי עם תחתית מתפרקת. מעבירים למקפיא לכמה דקות, להתייצבות.
  3. מכינים קרם שוקולד: מחממים במיקרוגל 3/4 מיכל שמנת מתוקה, שוקולד חלב וקפה, וטורפים להמסה. מוזגים בעדינות על תחתית הפירורים ומחזירים למקפיא, ל-20 דקות התייצבות.
  4. מסדרים בננות, מכינים את שכבת קצפת ומקשטים: פורסים את הבננות לפרוסות ומסדרים בצפיפות במעגלים מעל הקרם.
  5. במיקסר מקציפים ¼1 מיכלים של שמנת מתוקה, סוכר וקפה לקצפת יציבה. מעבירים לשקית זילוף עם פייה חלקה ומזלפים תלוליות קצפת מעל הקרם.
  6. מקשטים בפירורי עוגיות ששמרנו בצד ומגישים קר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (10)

Avatar

    Avatar
    גילה

    כמה זמן העוגה יכולה להישמר במקרר עם הבננות והקצפת?

      Avatar
      קרין גורן

      4-5 ימים

    Avatar
    miriel

    אשמח לדעת מה יכולה להיות הבעיה אם אכין את הטארט ללא הבננות? זה יפגום ביציבות של הפאי?

      Foody team
      מערכת Foody

      זה פשוט לא יהיה פאי שוקולד ובננות אלא פאי שוקולד…. (:

הצג עוד

קטגוריות