אצבעות שוקולד תפוז

קבלו מתכון מעולה של אצבעות שוקולד תפוז - חטיפים מפנקים ללא גלוטן, טעימים ומאוד פשוטים להכנה, עם שילוב טעמים מנצח של שוקולד ותפוז
קבלו מתכון מעולה של אצבעות שוקולד תפוז - חטיפים מפנקים ללא גלוטן, טעימים ומאוד פשוטים להכנה, עם שילוב טעמים מנצח של שוקולד ותפוז
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

תחתית פצפוצים


אופן הכנה

  1. מכינים את התחתית: במיקרוגל ממיסים שוקולד ומערבבים לתוכו את ממרח השוקולד. מוסיפים פצפוצי אורז ומערבבים עד שהם מצופים בתערובת. משטחים את התערובת על תבנית 20X27 מרופדת בנייר אפייה. מעבירים למקפיא.
  2. מכינים שכבת שוקולד תפוז: בסיר מביאים לסף רתיחה שמנת מתוקה. יוצקים על השוקולד ומערבבים עד שהוא נמס. מוסיפים קליפת תפוז וליקר ומערבבים. יוצקים על תחתית הפצפוצים ומקררים 4 שעות לפחות (או שעתיים במקפיא).
  3. פורסים בסכין טבולה במים רותחים לאצבעות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    אביטל רביאב

    אם אני רוצה שהשכבה הראשונה הקרנצ’ית תהיה בהירה, אפשר חמאת בוטנים נכון?

      Avatar
      קרין גורן

      מה הכוונה חמאת בוטנים? במקום מה?

    Avatar
    רחלי

    היי, מה אפשר לשים במקום נוטלה?

      Foody team
      מערכת Foody

      כל ממרח אחר שאוהבים

      Foody team
      מערכת Foody

      כן

קטגוריות