לדף הבית
מתכוניםפרווה
ענני מרנג
כמות: 6-8 עננים
חומרים
4 חלבונים
1 וחצי כוסות סוכר
1 קופסא קטנה פטל אדום מופשר למחצה
ענני מרנג חמוצים-מתוקים
אופן ההכנה
להכנה במיקסר:
מחממים מעל סיר אדים את החלבונים והסוכר עד שהסוכר נמס תוך ערבוב מדי פעם.
מעבירים למיקסר ומקציפים 10 דקות במהירות גבוהה, עד שהקערה קרה למגע. 
מערבבים ידנית פנימה את הפטל.
בעזרת כף הגשה גדולה מניחים ערימות מהתערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
אופים בחום של 110-120 מעלות למשך 4 שעות, עד שהמרנג יציב ומתנתק בקלות מנייר האפייה.
מצננים לחלוטין לפני שמגישים (אפשר לעטוף בצלופן למתנה).



מחפשים עוד רעיונות לקינוחים עם פירות יער? הנה כמה:

פאי פירות לימי דיאטה
למתכון
טארט פירות טריים בקרם וניל
למתכון
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody
SapSap