עוגיות שוקולד למכורים בלבד

לא יכולים לחיות בלי שוקולד? קבלו מתכון של עוגיות שוקולד למכורים בלבד - עשירות, פאדג'יות, טעימות בטירוף, עם המון שברי שוקולד, וגם פשוטות להכנה
לא יכולים לחיות בלי שוקולד? קבלו מתכון של עוגיות שוקולד למכורים בלבד - עשירות, פאדג'יות, טעימות בטירוף, עם המון שברי שוקולד, וגם פשוטות להכנה
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. במיקרוגל ממיסים יחד שוקולד מריר וחמאה מלוחה.
  3. במיקסר ידני (או במטרפה) מקציפים בקערה ביצים, סוכר ותמצית וניל במרץ שתיים-שלוש דקות להעלאת קצף וקבלת צבע לימוני.
  4. מוסיפים את תערובת השוקולד וטורפים לאיחוד.
  5. מנפים פנימה קמח, קקאו ואבקת אפייה ומקציפים חצי דקה.
  6. קוצצים את השוקולדים עם התוספות ומערבבים פנימה.
  7. יוצרים עוגיות בעזרת כף גלידה קפיצית קטנה על תבנית מרופדת נייר אפייה.
  8. אופים 15 דקות לעוגיות סדוקות ותפוחות, יציבות ויבשות למגע בשוליים אבל עדיין רכות במרכז (עם הקירור הן יתייצבו). מצננים לפני שמגישים (שלא יתפרקו).

הערות

  • מומלץ להשתמש בשוקולד חלב עם תוספות, קצוץ גס, למשל שוקולד קרם נוגט, שוקולד פצפוצים ושוקולד לבן עם עוגיות – 100 גרם מכל סוג.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (34)

Avatar

    Avatar
    יעל

    עוגיות מעולות! קלות להכנה וטעימות אשששש

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות