פבלובה

פבלובה זו עוגה ללא גלוטן עשויה מחלבון מוקצף שנקרא מרנג. כאן בגרסה אישית ובתוספת שוקולד, מוגשת עם פירות יער מרוסקים. קינוח מתאים לפסח
פבלובה זו עוגה ללא גלוטן עשויה מחלבון מוקצף שנקרא מרנג. כאן בגרסה אישית ובתוספת שוקולד, מוגשת עם פירות יער מרוסקים. קינוח מתאים לפסח
  • קרין גורן
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר

מצרכים

מצרכים


plus minus

מלית


 

אופן הכנה

  1. מקציפים חלבונים ומוסיפים סוכר בהדרגה עד לקצף יציב ומבריק.
  2. מוסיפים למיקסר קורנפלור וחומץ ומקציפים במהירות מינימלית עד שהתערובת אחידה (או מקפלים ידנית בעזרת מרית).
  3. מקפלים פנימה זילופים של כפית שוקולד מומס בכל פעם, לתערובת בדוגמת שיש.
  4. מניחים ערימות מרנג בעזרת כף ויוצרים שקע באמצע כל ערימה.
  5. אופים בחום נמוך מאוד 140 מעלות למשך שעה וחצי, עד שהמרנג נפרד בקלות מנייר האפייה.
  6. מכינים את המלית: מקציפים שמנת וסוכר לקצפת רכה.
  7. מרכיבים ומגישים: שמים כף גדושה של שמנת מוקצפת בשקע של הפבלובה ומזלפים מעל פירות יער מרוסקים.

אם אתם בכיוון של קינוחים קטנים, אישיים ומהירים לחג, אתם חייבים להכין את עוגיות השקדים האלו מ-4 מרכיבים בלבד!

ממתק פצפוצים מושלם לפסח עם פצפוצי אורז ושוקולד לבן

וואו! איזה טראפלס שוקולד תכינו בחג הזה - למבינים בלבד!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody

תגובות (60)

Avatar

    Avatar
    ענת

    חג שמח.. האם אפשר לוותר על השוקולד? האם מתכון של נשיקות מרנג מתאים גם לפבלובה?

      Avatar
      קרין גורן

      אפשר לוותר על השוקולד, עדיף להיצמד למתכון של הפבלובה

    Avatar
    שרית

    האם ניתן להקפיא את הפבלובה לפני המילוי?

      Avatar
      קרין גורן

      היי שרית, לא ניתן להקפיא פבלובה. צריך לשמור את המרנגים בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר

הצג עוד

קטגוריות