לדף הבית
כמות: 6-8 מנות אישיות
חומרים
4 חלבונים
1 וחצי כוסות סוכר
1 כף קורנפלור
2 כפיות חומץ
50 גרם שוקולד מומס
למלית:
1 מיכל שמנת מתוקה
1/4 כוס סוכר
להגשה:
פירות יער מרוסקים
פבלובה
אופן ההכנה
מקציפים חלבונים ומוסיפים סוכר בהדרגה עד לקצף יציב ומבריק.
מוסיפים למיקסר קורנפלור וחומץ ומקציפים במהירות מינימלית עד שהתערובת אחידה (או מקפלים ידנית בעזרת מרית).
מקפלים פנימה זילופים של כפית שוקולד מומס בכל פעם, לתערובת בדוגמת שיש.
מניחים ערימות מרנג בעזרת כף ויוצרים שקע באמצע כל ערימה.
אופים בחום נמוך מאוד 140 מעלות למשך שעה וחצי, עד שהמרנג נפרד בקלות מנייר האפייה.
מכינים את המלית:
מקציפים שמנת וסוכר לקצפת רכה.
מרכיבים ומגישים:
שמים כף גדושה של שמנת מוקצפת בשקע של הפבלובה ומזלפים מעל פירות יער מרוסקים.



ומה עושים עם ארבעת החלמונים שנשארו? הנה כמה הצעות:

 

 

עוגת שוקולד חמה עם הפתעה לבנה
למתכון
  עוד מתכונים לניצול חלבונים/ חלמונים מיותרים
לכתבה
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody
SapSap