לדף הבית
המדריך המתוק
אביזרים ושיטות עבודה
תפוחות‭,‬ עגולות‭ ‬ויפהפיות - כל‭ ‬הסודות‭ ‬לסופגניות‭ ‬מושלמות  
כך תכינו גם אתם "סופגניות של קונדיטוריה", עם פס לבן מסביב...
  
הידועות והמוזרות, היעילות והמצחיקות - שיטות להתפחה מזורזת של שמרים  
על התפחה במכונת כביסה כבר שמעתם?
  
הכול דבש  
  
מדריך מהיר לעוגות גבינה  
  
ציוד לאופה המתחיל
אבזור המטבח הביתי של האופה החובב  
הרשימה הפרטית שלי של הציוד הדרוש במטבח של חובבי האפייה הרציניים. הדפס ושמור.
  
מדריך הסיליקון המלא  
מה חשוב לבדוק לפני שקונים תבניות סיליקון, איך משתמשים אחרי שקנינו, לשמן – כן או לא, איך משחררים את העוגה מהתבנית מבלי שהעוגה תתפרק. אני מנסה כאן לענות על כל הקושיות בדרך.
  
מידות ומשקולות
טבלת מידות ומשקלות  
לוח המרה שמומלץ לשמור ולהיעזר בו בעת הצורך.
  
כוס מידה - הפתרון לתעלומה  
אחת ולתמיד – מה הנפח של כוס מידה אוניברסלית ?
  
איך מכינים חמאה ביתית?  
  
תרגילים למתחילים  
  
איך משתמשים בשקף?  
הדרך המקצועיות לשמירה על שולי עוגות מוס
  
המדריך המזורז למקפיאים  
  
יש לכם את זה בעוד מידות?  
איך הופכים עוגה גדולה לקטנה (ולהפך)
  
הכנת בצק פריך- במעבד מזון, במיקסר ובידיים  
  
קישוטים מהירים  
פסי שוקולד, לבבות, קישוט פרח/ קורי עכביש- בעזרת שקית זילוף קטנה ושיפוד גם אתם תוכלו לשדרג קינוחים