לדף הבית
מתכוניםשוקולד
טראפלס שוקולד
טראפלס שוקולד של הקונדיטורית אסטלה.
כמות: הרבה כדורים קטנים
חומרים
300 גרם שוקולד מריר
200 מ"ל שמנת מתוקה
25 מ"ל ברנדי או ליקר אגוזים
לציפוי:
200 גרם שוקולד ג'יאנדויה מומס פושר (או שוקולד רוזמרי)
לקישוט:
שקדים קלויים קצוצים, שוקולד מגורר או קקאו
אופן ההכנה
מרתיחים את השמנת ויוצקים אותה על השוקולד המריר. מערבבים לקבלת תערובת חלקה ומבריקה. מסיימים את הערבוב עם הוספת הברנדי. מקררים את התערובת עד שהיא נוחה לעיבוד. מגלגלים לכדורים ומקפיאים להתקשות. טובלים את הטראפלס בשוקולד המומס. מגלגלים בשקדים קצוצים, בשוקולד מגורר או באבקת קקאו . שומרים בהקפאה ומפשירים במקרר לפני ההגשה.


אוהבים ממתקים? יש לנו עוד כמה הצעות:

ממתק פיצפוצים

  יצירה בשוקולד וסוכריות

                

ממתק חלבה-פצפוצים, בציפוי שוקולד לבן
למתכון
  יצירה בשוקולד וסוכריות
למתכון
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody
SapSap