-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
250 גרם שוקולד מריר
-
250 גרם חמאה
-
4 ביצים L
-
1 1/2כוסות או 300 גרם סוכר לבן
-
6כפות או 60 גרם אבקת קקאו
-
1כוס או 150 גרם קמח לבן
-
1/2 כפית מלח דק
-
200 גרם שוקולד לבן
אופן הכנה
- ממיסים יחד שוקולד וחמאה.
- במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות.
- טורפים את קצף הביצים לתערובת השוקולד.
- מנפים מעל התערובת קקאו, קמח ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה, כ-1/2 דקה.
- מערבבים פנימה שוקולד לבן ויוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות, עד שהשוליים יציבים, תפוחים וסדוקים והמרכז עדיין רך.
- מצננים לחלוטין לפני שפורסים לריבועים.
אופן הכנה
- ממיסים יחד שוקולד וחמאה.
- במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות.
- טורפים את קצף הביצים לתערובת השוקולד.
- מנפים מעל התערובת קקאו, קמח ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה, כ-1/2 דקה.
- מערבבים פנימה שוקולד לבן ויוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות, עד שהשוליים יציבים, תפוחים וסדוקים והמרכז עדיין רך.
- מצננים לחלוטין לפני שפורסים לריבועים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (139)
מה עם אבקת אפייה/קמח תופח? אין צורך?
היי שלומית. לא, אין צורך.
הי קרין, רציתי לדעת האם אפשר להמיר את הקמח הלבן בכוסמין?
בכוסמין לבן כן (לא מלא)